29 / 04 / 2024

Site yönetiminde lider firma: EOS Management!

Site yönetiminde lider firma: EOS Management!

Tesis, site ve iş merkezlerinin yönetim hizmetlerini gerçekleştiren EOS Management Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Aydın, firma faaliyetlerini ve sektördeki farklılıkları anlattı...



Capital Deergisi'nde yer alan habere göre; EOS Management Kurumsal İletişim Direktörü Duygu Aydın, firma faaliyetlerini ve sektördeki farklılıkları anlattı...

Site yönetiminde lider firma: EOS Management!

1- EOS Management'in faaliyetleri nelerdir?
Tesis, site ve iş merkezlerinin yönetim hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Yönetimsel tüm faaliyetleri bir bütün olarak göstermekteyiz. Bunu da gerek deneyimsel tecrübe gerek organizasyonel kabiliyet ve donanım ve yazılım alt yapımız ve en önemlisi yetişmiş insan kaynaklarımız ile üst düzey bir kalite anlayışı ile sunuyoruz.

2- Bütün hizmetler dediniz, bünyenizdeki hizmetler nelerdir?
Tesis, site, iş merkezlerinin yönetimini idari, mali, hukuki ve iletişim anlaminda kat mülkiyeti kanunu çerçevesindeki gerçekleştiriyoruz. Yanı sıra özel güvenlik hizmetlerini gerçekleştiren EOS Özel Güvenlik A.Ş. ve tüm teknik ihtiyaçları için EOS Tesis Hizmetleri A.Ş. ve peyzaj, havuz bakımını gerçekleştirdiğimiz EOS Tesis Ltd. Şti. bir yaşam merkezinin ihtiyaç duyabileceği hizmetlerin birçoğunu bünyemizde çözümlüyoruz.

3- EOS olarak sektördeki yeriniz ve hedefleriniz nelerdir?
Nasıl ki bir müteahhit bir bina yaparsa orası bir bin yaşanacağını hayal ederek inşa ederse o bina bir yaşam alanı olursa biz de aynı şekilde yönettiğimiz her tesiste, sitede yaşamayı hayal ediyoruz, hayal ötesinde yaşamaya çalışıyoruz, gözlemliyoruz ve hatta partner çalıştığımız müteahhitler ile proje aşamasında bu planlamaya dahil oluyoruz. Şantiye sırasında gözlem ve tespitlerimiz ile on hazırlıklarımızı gerçekleştiriyoruz. Yani biz sadece yönetmiyoruz, yaşama ortak olarak öneri ve tespitlerimiz ile yaşamı daha kaliteli hale getirme odaklı çalışıyoruz.

4- EOS olarak son cümleniz?
EOS Management sloganı "POSITIVE LIFE" yani biz yönettiğimiz yaşam alanlarında ortak yaşamı daha kaliteli, konforlu, güvenli ve keyifli hale getirme odaklıyız. Güçlü alt yapımız, teknolojimiz ve deneyimli insan kaynaklarımız ile bu farkındalığı ve ayrıcalıklarını hissettirebiliyor ve yaşatabiliyoruz.

Site yönetiminde lider firma: EOS Management!

5- Sektördeki sorunlar ve çözümler nelerdir?
Sektörün en önemli sorunu hukuki alt yapı, mesleki yeterlilik, eğitim ve standartlaşmadır. Sektörümüzün bir odası, geniş eğitim alanları ve yeterli meslek tanımı bulunmamaktadır. EOS olarak bu yapıları oluşturma ve önderlik yapma gayretindeyiz. Bu anlamda tüm Türkiye'de faaliyet gösteren TRKTYD Türkiye, Tesis Yönetim Derneği'nin de yönetim kurulunda yer alarak gönüllü olarak çaba göstermekteyiz. Amacımız bu mesleği, her önüne gelenin yaptığı, denetlemeden uzak bir iş olarak değil, eğitimli, denetlenebilir ve ölçümlenebilir kural ve standartlara bağlı bir meslek haline getirmektir.

6- EOS Management'in en güçlü yanı nedir?
Bunu tek bir madde ile belirtmek çok güç. En kuvvetli yanımız uzun yıllardır birlikte çalıştığımız personelimiz. Sektör bu kadar yeni iken biz 7-8 hatta 10 yıldır birlikte olduğumuz ve sektördeki en deneyimli ve eğitimli personel yapımız ile hizmet veriyoruz. Ancak sadece bununla bitmiyor; sektörde herkes muhasebe odakli paket program ile hizmet veriyor, EOS ise hizmet odakli kendi yazdığı özel yazılımı ile hizmet veriyor. Bu teknolojik gücü donanımsal yapımız ve makine parkurumuz ile daha da güçlü hale getiriyoruz.


Geri Dön