02 / 05 / 2024

Sıtkı Kürüm: Karabağlar'da değişim devam edecek!

Sıtkı Kürüm: Karabağlar'da değişim devam edecek!

Sıtkı Kürüm, 57 mahalle muhtarı, meclis üyeleri ile bir araya gelerek 5 yıllık çalışma dönemini değerlendirdi. Karabağlar'ın büyük değişim yaşadığını belirten Kürüm, "Birlikte, dayanışma içinde çalıştık" dedi




Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, 57 mahalle muhtarı, meclis üyeleri ile bir araya gelerek 5 yıllık çalışma dönemini değerlendirdi. Karabağlar'ın büyük değişim yaşadığını belirten Kürüm, "Birlikte, dayanışma içinde çalıştık. Yeni dönem projelerimizle Karabağlar'da değişim sürecek" dedi.


CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz'un da katıldığı, Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'nde düzenlen yemekte konuşan Başkan Kürüm, Karabağlar'ı modern sosyo-ekonomik ve kültürel gelişimini sağlamış, plansız yapılaşmayı ortadan kaldırmış,  İzmir  ile bütünleşen bir ilçe haline dönüştürmek için çalıştıklarını dile getirdi.

5 yılda Karabağlar'ı yoktan var ettiklerini, büyük projelere start verdiklerini anlatan Kürüm, "Uzundere Rekreasyon Alanı, Bozyaka Pazaryeri ve Kültür Merkezi, sosyal belediyecilik alanındaki Gıda Bankası, öğrencilerimize ücretsiz dershane hizmeti veren KARBEM halkımızın takdirini kazandı. Temizlik hizmetleri, park ve bahçelerdeki çalışmalarımız övgü alıyor. 5 yıla yaklaşan çalışma dönemimizde yeşil alanlarımız 750 bin metrekareye ulaştı. Dev projelerimizin yanı sıra kültürel etkinliklerimiz, sosyal belediyecilik hizmetlerimiz, spor tesislerine yaptığımız yatırımlarla ilçemizin sosyal ve kültürel gelişimine önemli katkılar sunduk" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön