28 / 04 / 2024

Karabağlar projeleri

Karabağlar projeleri

Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de yaklaşık 32 dönümlük alanda gençlik merkezi yapacak. İçinde buz pateni pisti, voleybol ve basketbol sahası,yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortunun olacağı tesis, iki yılda tamamlanacak...

Karabağlar'da metruk binalar yıkılıyor!

Karabağlar Belediyesi kent görüntüsünü bozan, kötü görüntüye sebep olan sahipsiz yapıları yıkmaya başladı. Yetkililer şu ana kadar 13 metruk yapının yıkıldığını ve bu sayının yıl içinde 50'yi bulacağını söyledi.

Karabağlar'da plan değişikliğine tepki!

Karabağlar Belediyesi meclis toplantısında Güzelyalı Mahallesi'ndeki bir arazinin 'Sosyal Tesis' alanından çıkartılarak 'Özel Sosyo Kültürel Tesis' alanı yapılmasına yönelik plan değişikliği CHP ile AK Parti arasında gerginliğe yol açtı.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm tepkisi!

Karabağlar İlçesi'nde, evleri kentsel dönüşüme hak sahipleri, yaşam ve mülkiyet haklarının kanunsuz olarak ellerinden alınmak istendiğini söyledi. Kentsel Dönüşüm Platformu üyeleri adına basın açıklamasını sözcü Doğan Yüksel yaptı.

Karabağlar'da kentsel dönüşüme hukuki destek!

Karabağlar'da kentsel dönüşüme hukuki destek geldi.Muhittin Sevitopu, İzmir Barosu'nun yeni başkam Aydın Özcan'ı makamında ziyaret etti. Başkan Seivitopu, kentsel dönüşümde vatandaşı baro ile birlikte bilgilendirebileceklerini söyledi

Karabağlar'daki kentsel dönüşüm endişe yaratıyor!

En büyük kentsel dönüşüm projesi alanından olan Karabağlar' daki 15 mahallenin halkı, evsiz kalma endişesi taşımaya başladı. Mahalleli evlerinin ranta gitmesine karşı mücadele kararı aldı.

Karabağlar'da 52 sokağa sevgi yolu yapıldı!

3 bin 600 sokakta da çalışmaların başlayacağını belirten Karabağlar Belediye Başkan Muhittin Selvitopu, " Sevgi yolu çalışmalarının maliyeti 3.8 miyon lira olacak " dedi

Karabağlar'daki 600 yıllık çınar ağacı koruma altına alındı!

Karabağlar Belediyesi, Yeşilyurt Vatan Mahallesi'nde bulunan 600 yıllık çınar ağacını korumaya aldı. Belediyenin, 9138 Sokak'ta ağacın bulunduğu alanı da park olarak düzenleyerek vatandaşların kullanımına açacağı belirtildi.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar gelişen ve dönüşen bir yer olacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 5 yıl içinde değişen, dönüşen ve gelişen bir ilçe yaratacaklarının sözünü verdi. Selvitopu, ilçeye bir mobilyacılar sitesi kazandıracaklarını da belirtti

Karabağlar'da hayata geçirilecek projeler anketle belirleniyor!

Geçtiğimiz günlerde Yeşilyurt’ta belediyeye ait bir arsaya ne yapılması gerektiğini anketle halka soran belediye, bu kez de Esentepe Mahallesi’ndeki 7 bin 533 metrekarelik alana yapılması istenen çalışmayı halka anketle soruyor.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da kent kimliği sorunu var!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada " Karabağlar'da bir kent kimliği sorunu var. Mesela insanlar Karabağlar'da oturuyorum demiyor. Bozyaka'da, Hatay'da veya Eskiizmir'de oturuyorum diyor" dedi

Karabağlar'ın çehresi değişiyor!

Karabağlar'ın çehresinde değişim zamanı İzmir'de 540 hektar alanı kapsayan ve Türkiye'nin en büyüğü olarak kabul edilen Kaıabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi, 16 bin hak sahibi olmak üzere 70 bin insanı ilgilendiriyor.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar 5 yılda değişecek!

Muhittin Selvitopu projelerini, hedeflerini, kentsel dönüşüm ve mobilya sektörü ile ilgili çalışmalarını anlattı. Başkan Selvitopu. Karabağlar'ı izmir'in en seçkin ilçesi haline getirmek için stratejik plan hazırladıklarını söyledi

Necip Kalkan: Uzundere'de yaşam standardı yükselecek!

Necip Kalkan, İzmir Uzundere'de bulunan TOKİ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. TOKİ konutlarında yaşayan vatandaşların dertlerini dinleyen Kalkan, Söz verip kaybolan başkan olmayacağım" dedi.

Sıtkı Kürüm: Karabağlar'da değişim devam edecek!

Sıtkı Kürüm, 57 mahalle muhtarı, meclis üyeleri ile bir araya gelerek 5 yıllık çalışma dönemini değerlendirdi. Karabağlar'ın büyük değişim yaşadığını belirten Kürüm, "Birlikte, dayanışma içinde çalıştık" dedi

Karabağlar'da imar ve kentleşme sorunu çözülecek!

AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Demir, yerel seçimde Karabağlar'da bir değişim yaşanması gerektiğinin altını çizdi.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm planı yine iptal edildi!

İzmir Karabağlar'da 101 hektarlık alanda yapılan parselasyon ve uygulama imar planları donatı alanların eksik hesaplanması ve ayrıcalıklı yapılaşma hakkı tanıması nedenleriyle dördüncü kez iptal edildi.

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

İzmir Karabağlar'daki kentsel dönüşüm planına iptal kararı!

İzmir Karabağlar'da 101 hektarlık alanda yapılan parselasyon ve uygulama imar planları, İzmir 6. İdare Mahkemesince iptal edildi...

Karabağlar'da kentsel dönüşüm ısrarı!

İzmir'in Karabağlar bölgesinde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı vatandaşların itirazlarına rağmen devam ediyor.

Karabağlar'da konut ihtiyacı yok!

Kent Konseyi'nin genel kurulan katılan Başkan Selvitopu, Karabağlar'da yeni konut alanlarına ihtiyaç olmadığını söyleyerek, boş alanları imara açıp yeni binalar yapmanın doğru olmadığını savundu.

Karabağlar'da 30 yıllık imar sorunu bitti!

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi’nin yaklaşık 30 yıldır devam eden parselasyon sorunu Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun girişimleriyle son buldu. 

Karabağlar'daki kentsel dönüşüm bilirkişiden geçmedi!

İzmir Karabağlar ilçesinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi üst ölçekli planlara, şehircilik ilkelerine, planlama esaslarına, plan bütünlüğüne ve planlamanın eşitlik ilkesine uygun olmadığı gerekçesiyle bilirkişiden geçmedi.

Karabağlar dönüşüm projesine ilişkin 5 sorun mecliste!

İzmir Karabağlar'da riskli alan ilan edilen bölgelerin dönüşümü meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan dönüşüm hakkında 5 soru sordu..

Karabağlar Belediye Meclisi'nden üniversite hamlesi!

İzmir Karabağlar Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda 77 hektarlık alanın 35 hektarı üniversite alanı olarak belirlendi.

Karabağlar'da imar planları hayata geçiriliyor!

Karabağlar Belediyesi’nin daha sağlıklı bir kent oluşturmak adına etap etap yenilediği imar planları hayata geçirilmeye başlandı.

Karabağlar Belediyesi imar barışında göreve hazır!

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, riskli alan ilan edilen mahallelerin muhtarlarıyla buluştu. Selvitopu, imar barışında göreve hazır olduklarını açıkladı.

Karabağlar'da imar barışı konuşuldu!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bakanlık tarafından riskli alan ilan edilen mahallerin muhtarlarıyla bir araya geldi, imar barışı başta olmak üzere kentsel dönüşüm ve diğer önemli konularda bilgi alışverişi yaptılar. 

Karabağlar projeleri Haberi

Karabağlar projeleri


Karabağlar Belediyesi, Uzundere'de yaklaşık 32 dönümlük alanda gençlik merkezi yapacak. İçinde buz pateni pisti, voleybol ve basketbol sahası, 2 bin seyirci kapasiteli futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortunun olacağı tesis, iki yılda tamamlanacak. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Gençlerin ve çocukların kötü alışkanlıklara yönelmeyip spor yapmaları, yeteneklerini geliştirmeleri için bu tesislerin sayısını artıracağım" dedi.


İzmir'de 480 bin nüfuslu en büyük ilçesi Karabağlar'ın spor tesisi ihtiyacı Uzundere'de yapılacak Gençlik Merkezi ile karşılanmaya çalışılacak. 13 amatör spor kulübünün yer aldığı ilçede antrenman yapılacak saha olmaması nedeniyle harekete geçen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, içinde buz pateni pisti, voleybol ve basketbol sahası, 2 bin seyirci kapasiteli futbol sahası, yarı olimpik yüzme havuzu ve tenis kortunun olduğu uygulama projesini hazırlattı, önümüzdeki...