10 / 05 / 2024

Six Senses Rezidans'ta hemen teslim fırsatı!

Six Senses Rezidans'ta hemen teslim fırsatı!

Capital Partners'ın kurucu ortağı Burak Öymen, imzası ile hayata geçirilen Six Senses Rezidans projesinde hemen teslim fırsatı sunuluyor.



HEMEN TESLİM FIRSATI!

Six Senses  Rezidans projesi  toplamda 76 adet rezidanstan oluşuyor. Bu rezidanslarda 1.000 ila 3.600 metrekare arasında geniş bir özel bahçesi bulunuyor.  Bodrum'un en modern semti Kaplankaya'da muhteşem doğa manzaraları ile çevrili olarak inşa edildi.

Six Senses  Rezidans dünyanın en ünlü mimarlarından biri olan Carlos Ferrater tarafından tasarlandı.  Proje içerisinde ihtiyaç duyacağınız tüm sosyal hizmetlere de kısa sürede ulaşabilirsiniz.

Six Senses Rezidans ta hemen teslim fırsatı!

Six Senses Rezidans içerisinde ihtiyaç duyacağınız Kulüp binası, Restoranlar, Perakende mağazaları,Spor tesisleri gibi tüm sosyal hizmetlere kolaylıkla ulaşabileceksiniz.

Bu projenin bir diğer büyük avantajı da lüks bir yaşam tarzı arayanlar için üst düzey ve birinci sınıf tesisleri yer almakta. Mekanik sistemler (sıcak su, VRV sistemleri ve borular dahil) Ana aydınlatma, Uydu sistemleri, iletişim sistemleri, yüksek hızlı WiFi, Otopark (en az 2 araba), tam donanımlı mutfaklar, tamamen mobilyalı banyolar
özel yüzme havuzu, peyzaj, elektrikli araba, tam özelleştirme hizmeti, Mobilya paketleri  ve İç dizayn olarak görenleri kendine büyülüyor. 

Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade fırsatıyla! Teslimler 5 ay sonra!

Privatus Urla'da teslimler Mart 2025'te! Yeni Proje!

Geri Dön