27 / 04 / 2024

Siyah Kalem Köy fiyatları ne kadar?

Siyah Kalem Köy fiyatları ne kadar?

Firma: Siyah Kalem İnşaat

Proje: Siyah Kalem Köy

Toplam 500 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Siyah Kalem Köy fiyatları ne kadar sorusuna metrekare bazında 5 bin TL'den başlıyor yanıtı veriliyor. Proje, 1,200 adet daireden oluşuyor...



Satış sürecine başlanan Siyah Kalem Köy fiyatları ne kadar sorusuna yanıt vermeden önce projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, Siyah Kalem İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. 


Toplam 1,200 adet daireden oluşan  Siyah Kalem Köy  Zekeriyaköy projesinde 1 oda 1 salondan, 7 oda 1 salona kadar değişik daire tipleri bulunuyor. 


Siyah Kalem Köy fiyatları ne kadar sorusuna cevap olarak metrekaresi 5 bin TL'den deniliyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Sarıyer ilçesine bağlı Zekeriyaköy bölgesinde inşa ediliyor. 


Sosyal imkanları arasında; yürüyüş yolları, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, alışveriş alanları bulunan Siyah Kalem Zekeriyaköy projesinde, ticaret, konut, villa, cami, sosyal donatılar mevcut. 


Toplam 500 bin metrekare alana sahip olan Zekeriyaköy Siyah Kalem Köy projesinde ilk etap teslimleri Şubat 2017 tarihinde gerçekleşecek. Projede satışlar başladı. 


Siyah Kalem Köy ödemeleri!

Yüzde 1 peşinatla banka kredisi kullanılırken, yüzde 50 peşinatla da farksız 36 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Yüzde 35 peşinatla ise 14 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor. 


Tel: 0212 202 64 64 / 0212 202 99 63

Web: www.koy.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön