02 / 05 / 2024

Skoda Octavia almak isteyenlere müjde! Tamı tamına 69 bin TL indirim geldi!

Skoda Octavia almak isteyenlere müjde! Tamı tamına 69 bin TL indirim geldi!

Skoda Octavia’ya önce zam, sonra da indirim geldi. Skoda, temmuz ayı kapsamında Octavia’ya 155 bin 500 TL zam yapmıştı. Ancak kısa süre sonra fiyat listesini yeniden güncelleyen Skoda, Octavia modeline 69 bin TL indirim yaptı.



Türkiye pazarında faaliyet gösteren otomobil üreticilerinin tümü, her ay tüm modellerinin fiyat listesini güncelliyor. Kimi markalar modellerine zam yaparken, kimi de indirim yapıyor. Kimi markalar da fiyatlarını sabit tutuyor.

Skoda da nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyat listesinde güncellemeye gitmiş ve bu doğrultuda, Octavia modeline tamı tamına 155 bin 500 TL zam yaptığını duyurmuştu. Yeni fiyat listesini resmi internet sitesinde yayımlayan Skoda’nın Octavia modeline gelen zam sonrası Octavia sahibi olmak isteyenlere adeta kötü bir sürpriz yapılmıştı.

 Skoda Octavia almak isteyenlere müjde! Tamı tamına 69 bin TL indirim geldi!

Ancak Skoda, daha sonra yaptığı açıklamada temmuz ayı içerisinde tüm modellerinin fiyat listesini ikinci defa güncellediğini duyurdu. Yeniden güncellenen fiyat listesine bakıldığında ise bu sefer Octavia modeline tam 69 bin TL indirim yapıldığı öğrenildi. Yaşanan gelişme sonrası Octavia modeline sahip olmak isteyenler resmen rahat bir nefes aldı.

Peki, gelen indirimin ardından Skoda Octavia’nın yeni fiyatı ne kadar oldu? Teknik özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön