02 / 05 / 2024

Skoda SuperB Kasım ayı fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda SuperB Kasım ayı fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın göz alıcı tasarıma sahip olan SuperB’sinin Kasım ayı fiyatı merak ediliyor. İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…



Skoda SuperB, geniş iş mekanı ile tüm yolcular için üst düzey konfor sunuyor. SuperB, güvenli sürüş mesafesini koruma, şeritleri takip etme ve olası bir kaza tehlikesine karşı acil frenleme özelliğiyle güvenli bir yolculuk keyfi sağlar.

Güçlü motorlar, dört tekerlekten çekiş ve adaptif süspansiyon seçenekleriyle SuperB’yi tercih etmeniz için çok neden var.

BİRİNCİ SINIF AYDINLATMA

SuperB, birinci sınıf aydınlatma sistemleri ile maksimum görüş ve görünme sunar.

Skoda SuperB Kasım ayı fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

SuperB’nin gelişmiş multimedya sistemi ile aracınızda geçirdiğiniz süre hem daha eğlenceli hem de konforlu geçer.

KONFOR ASİSTANLARI İŞ BAŞINDA

SuperB, konfor asistanları da üst düzey. Trafik sıkışıklığında ve trafikte dur-kalk yaparken konforunuzu artırmak için tasarlanan SuperB’de trafik sıkışıklığı asistanı, adaptif hız sabitleyici ve şerit değiştirme asistanı mevcut.

Herhangi bir kaza durumunda SuperB’nin ön bölge frenleme asistanı otomatik olarak fren yapar ve çarpmanın sonuçlarını en aza indirmeye çalışır.

AKILLI PARK ASİSTANI SİZİN YERİNİZE PARK YERİ ARAR

Akıllı park asistanı sayesinde Skoda SuperB, 40 km hızla ilerlerken uygun park yeri arayabilir. Yeterince geniş bir alan bulduğunda park manevrasını başlatabilir. SuperB kendini park ederken bu aşamada sürücünün sadece gaz ve fren pedalını kontrol etmesi yeterli oluyor.

Skoda SuperB Kasım ayı fiyatı ne kadar? İşte 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda SuperB’nin mesafe asistanı, araç ile engeller arasındaki mesafeyi ölçer. Herhangi bir çarpışma tehlikesinde mesafe sensörleri aracı durdurarak çarpışmayı önleyebilir.

GERİ VİTES İLE ANINDA AKTİF OLAN ARKA PARK KAMERASI

Arka park kamerası her sürücünün işini kolaylaştırıyor. Geri vites seçildiğinde aktif olan kamera, elde ettiği görüntüyü multimedya ekranına yansıtır ve sürücüyü yönlendirir.

Peki Skoda SuperB’nin kasım ayı fiyatı ne kadar? Skoda SuperB, Türkiye’de kaça satılıyor? İşte Skoda SuperB 19 Kasım 2022 fiyat listesi…

SKODA SUPERB 19 KASIM 2022 FİYAT LİSTESİ

Skoda SuperB’nin fiyatına baktığımızda 19 Kasım saat 02:42 itibarıyla resmi web sitesinde “fiyatlarımız güncellenmedir” ifadesinin yer aldığını görüyoruz. SuperB’nin güncellemeden sonraki fiyatını takip edeceğiz ancak önceki fiyatı şöyle:


Geri Dön