21 / 05 / 2024

Skoda'nın müthiş modeli! Piyasadaki en ucuz Skoda Kodiaq ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Skoda'nın müthiş modeli! Piyasadaki en ucuz Skoda Kodiaq ne kadar? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...

Skoda'nın en çok beğenilen modellerinden biri olan Kodiaq'ın fiyatı merak ediliyor. Peki, Kodiaq modellerine giriş kaç TL'den başlıyor? İşte 9 Nisan 2022 güncel fiyat listesi...



SKODA KODİAQ NE KADAR BENZİN HARCIYOR?

Ancak bu aracı satın almak yetmiyor. Müşterilerin en çok dikkat ettiği konulardan biri de aracın yakıt tasarruf biçimi. Kodiaqlar ne kadar yakıyor? D Segment içinde bulunan Skoda Kodiaq, benzin yakıt tüketir. 58 litrelik deposu ile şehir içinde 7.20 lt/100km, şehir dışında 5.40 lt/100km ve ortalama tüketimine baktığımızda da 6.00 lt/100km yakıt tüketimine sahiptir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön