02 / 05 / 2024

Sky Bahçeşehir'de avantajlı ön talep sürecinde son gün 31 Ocak!

Sky Bahçeşehir'de avantajlı ön talep sürecinde son gün 31 Ocak!

Firma: Sinan Gayrimenkul

Proje: Sky Bahçeşehir

İlk 40 daire için uygulanan avantajlı ön talep sürecinde son günün 31 Ocak olarak belirlendiği Sky Bahçeşehir projesinde lansman ise Şubat'ta yapılacak. Projede 194 konut yer alıyor.



Sinan Gayrimenkul projesi olan  Sky Bahçeşehir  Ailenizi Göklere Taşıyın sloganıyla ön talep sürecine devam ediyor. Bahçeşehir'de inşa edilen Sky Bahçeşehir projesinde ilk 40 daire için devam eden avantajlı ön talep süreci 31 Ocak tarihine kadar devam edecek. 


Lansmanı Şubat'ta düzenlenecek olan Sky Bahçeşehir projesi; tepeden şehir ve doğa manzarasına hakim bir noktada yükseliyor. 13 bin 53 metrekarelik alan üzerine yayılan Sky Bahçeşehir projesinde 194 daire yer alıyor. 


Sky Bahçeşehir de avantajlı ön talep sürecinde son gün 31 Ocak!


Sky Bahçeşehir'de 2 oda 1 salon daire seçeneklerinden 116 adet, 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden 66 adet, 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden ise 12 adet yer alıyor. Proje kapsamında zemin+11 katlı 4 blok bulunuyor. 


Panoramik bir manzara sunan Sky Bahçeşehir projesinin sosyal alanlarında dinlenme alanları, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, güvenlik, kapalı otopark, sauna, hamam, fitness center, mini futbol sahası, amfi tiyatro, basketbol sahası, paten ve kaykay parkurları ile dev satranç alanı bulunuyor. 


Sky Bahçeşehir de avantajlı ön talep sürecinde son gün 31 Ocak!


Bahçeşehir PazarTürk’ün yeni lokasyonuyla karşılıklı yer alacak Sky Bahçeşehir projesi; Kanal İstanbul, 3. Havalimanı ve 3. Köprü ile hastane, AVM ve eğitim merkezlerine yakın mesafede yer alıyor. 


Sky Bahçeşehir nerede?

Tem  Otoyolu’na 5 dakika,  

Bahçeşehir Gölet’e 1,5 kilometre, 

yapımı devam eden raylı sisteme 10 dakika mesafede yer alıyor. 


Sky Bahçeşehir ön talepler için:

www.skybahcesehir.net


projeye sor



Geri Dön