28 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel iletişim!

Sky Tower Hotel iletişim!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Fiyatları sezonlara göre değişen Sky Tower Hotel'de 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet kind suite oda yer alıyor. Proje E7 Grup imzası taşıyor. İşte Sky Tower Hotel iletişim bilgileri...



Sky Tower Hotel Akçakoca'da Devr-i Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her şey dahil konseptte 7 gece 8 gün boyunca istenilen dönemlerde tatil yapılabiliyor. Proje 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.


Sky Tower Hotel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 5 bin metrekare kapalı alana sahip olan projede bayan spa bölümünde kapalı havuzumu ve bayanlara ait plaj bulunuyor.


Batı Karadeniz Akçakoca'da hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de masa tenisi, tenis kortu, mini basketbol sahası ve oyun salonları, bilardo, Thalasso therapy & spa alanı, mini futbol sahası, kongre alanları, toplantı alanları gibi sosyal imkanlar mevcut.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de çocuklar için; açık alan çocuk havuzu, 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları, bebek bakım hizmeti, 7 yaş ve üzeri misafirlerimiz için pc oyun alanları, sinema salonu, kapalı alan yüzme havuzları gibi alanlar yer alıyor. 


Tatil fiyatları sezonlara göre farklılık gösteren Sky Tower Hotel'de mavi dönem bahar aylarını, beyaz dönem kış aylarını, kırmızı dönem yazı aylarını, sarı dönem ise sömestr tatillerini kapsıyor.


Batı Karadeniz Sky Tower Hotel fiyatları 4 kişilik bir aile için her şey dahil şekilde; sarı dönem için 16 bin TL, kırmızı dönem için ise 21 bin TL, beyaz dönem için 11 bin TL, mavi dönem için 14 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön