29 / 04 / 2024

Skyland İstanbul'da hayalinizdeki ev hayalinizdeki fırsatlarla!

Skyland İstanbul'da hayalinizdeki ev hayalinizdeki fırsatlarla!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Yaz kampanya fiyatları ve ödeme koşulları için son günün 8 Eylül olarak belirlendiği Eroğlu Seyrantepe Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 455 bin liradan başlangıç gösteriyor



Skyland İstanbul projesi İstanbul Avrupa yakasında Şişli'ye bağlı Seyrantepe'de hayata geçiriliyor.  Skyland İstanbul  projesi  Eroğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor.


Seyrantepe Skyland İstanbul 2 blok halinde yükseliyor. Satış süreci devam eden Skyland İstanbul projesinde yaz kampanya fiyatları ve ödeme koşulları için son gün 8 Eylül olarak belirlendi.


Skyland İstanbul Evleri rezidans daireler, ofisler, alışveriş merkezi ve otel birimlerinden oluşuyor. Proje toplam 930 adet daireden meydana geliyor.


Skyland İstanbul satılık daire fiyatları 455 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.


Skyland İstanbul Rezidans stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projede yer alan konutların alanları 52 ile 322 metrekare arasında değişiyor.


Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul'da toplantı salonu, sauna, kapalı yüzme havuzu, restoran / cafe, hamam, oyun parkı, SPA, açık yüzme havuzu, basketbol sahası, masa tenisi, yürüyüş parkuru, fitness salonu, tenis kortu gibi sosyal alanlar mevcut. 


Skyland İstanbul satış ofisi

Telefon: 0212 289 89 99

Web Adresi: www.skylandistanbul.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön