03 / 05 / 2024

Skyport Residence'ta 260 bin dolara 88 metrekare!

Skyport Residence'ta 260 bin dolara 88 metrekare!

149 konutluk bir proje olarak inşa edilen Skyport Residence 'ta stüdyo konutlar 140 bin dolardan; 1+1 konutlar 260 bin dolardan; 2+1 konutlar ise 350 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...



Gül Yapı tarafından Beylikdüzü 'nde hayata geçirilen Skyport Residence 'ta yer alan konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor.

149 konutluk bir proje olarak inşa edilen Skyport Residence 'ta stüdyo konutlar 140 bin dolardan; 1+1 konutlar 260 bin dolardan; 2+1 konutlar ise 350 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede peşin veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Skyport Residence 'ta 50 metrekare stüdyo konutlar, 88 metrekare 1+1 konutlar ve 120 metrekare 2+1 konutlar yer alıyor.

2008 yılından yapımına başlanan Skyport Residence, 2010 yılının Ekim ayında tamamlandı ve konutlar teslim edilmeye başlandı.

Skyport'ta ayrıca 1500 metrekarelik sosyal tesis ve 45 mağaza yer alıyor.Projede Türk hamamı, sauna, masaj, fitness salonu, SPA merkezi, vitamin bar, eczane, güvenlik merkezi, ATM, kapalı yüzme havuzu, 24 saat güvenlik, spor merkezi, restoran, kafeler, 700 araç kapasiteli 3 katlı otopark, çocuk kulübü, yeşil alan bulunuyor.

Toplam 56 bin metrekare kullanım alanına sahip olan ve 9 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Skyport 120 metre yüksekliğindeki 34 katlı mimarisiyle dikkat çekiyor. Proje ev ve ofis çözümleri, alışveriş, eğlence, spor merkezleri ve rekreasyon alanlarıyla Beylikdüzü'nde yeni bir yaşam vaat ediyor.

Skyport Residence projesi Beylikdüzü bölgesinin silüetini yeniden yorumlayacak. Skyport Beylikdüzü'ndü İstanbul'un çekim merkezlerinden biri haline getireceğe benziyor.

Beykent Skyport'ta beş yıldızılı bir oteli andıran lobide valet&concierge hizmetleri sunulacak. Güvenlik için ev ve ofis katlarına çıkan herkese asansörlere kadar bir görevli eşlik edecek.

Skyport Residence projesi gökyüzünün sonsuzluğuyla denizin mavisinin buluştuğu eşsiz bir manzaraya sahip. Skyport projesini Mimar Metin Hepgüler tasarladı. 1931 yılındna İstanbul'da doğan Metin Hepgüler İTÜ Mimarlık Fakültesi'ni 1953'de, yüksek lisans dahil birincilikle bitirdi. 1966 yılında Türkiye'nin ilk milletlerarası mimarlık bürosu MHM International'ı kurdul.  Ankara  MIT, Gölbaşı Polis Eğitim, Stad Oteli, Harbiye Orduev Manifaturacılar çarşısı, Tofaş-Aygaz Genel Müdürlük Binaları, Rumeli Hisarı Tanzimi, Sofya Atatürk Evi, TSKB Binası, şžeker Sigorta, Rabak, çelik Halat, Bayer, Fürsan, Philips, General Elektrik ve Chrysler fabrikası projeleri tatbik edildi.

Daha sonra 1969'da İsviçre'de Architects Association Limited şžirketi'ni kurdu. 1969 yılından itibaren günümüze kadar sırası ile, Suudi Arabistan Riyad'da Emniyet özel Eğitim üniversitesi'ni kurmak üzere Ekselans Kral Faysal tarafından davet edildi, proje ve inşaatların kontrolü (37 ünite) 1975 yılına kadar devam etti. Munawara otel-residence, cami, çarşı ve Abha konferans merkezi bölümleri ile projeleri Suudi Arabistan'da devam etti. Takiben İran, Libya (Tripoli – Zanzur Merkezi, Ajdabiyan, Sırte, Misurrata Enstitü Kompleksleri (1974 – 1977), Siera Leone – Free Town'a Başkan Stevens'ın daveti, Abou Dhabi, Dubai, İsviçre, Monoco – Mc Star Kompleksi, Buenos Aires, Nijeria- Lagos büro binası ve Konsolosluk projeleri, Almanya, Kore ve Türkiye'den çeşitli proje davetleri aldı. 1981 yılında Cumhurbaşkanı özal tarafından ' Türkiye'nin şeref temsilcisi ' ünvanını aldı. 1988 yılında USA yayını ENR tarafından 'Milletlerarası en iyi performans gösteren üçüncü mimar' ünvanı alırken, aynı yıl Who is Who tarafından, 158 mimari proje yarışması kazanan ve 44 birincilik ödülü alan 'Dünya rekortmeni mimar' ünvanı aldı. 1989 – 1990 ENR / USA'nın 'Dünyanın en yüksek performansını gösteren' 200 mimarlık - mühendislik büroları listesinde; mimari bölümde birinci gösterildi. 1988'de ETH; 1991'de California Poly Tec tarafından design profesörü olarak davet edildi. 1992 yılından itibaren Kabatepe şžehitliği Abide, müze ve tanzimi yarışmasını kazanarak, takiben Gelibolu ve Afyon bölgelerinde Kurtuluş Savaşı'nın anılarına tanzimi öngörülen 15 bölgenin planlamalarını anıt, toplantı salonu, müze düzenleme projelerini hazırladı. 1993'te halen çalışmalarını sürdürdüğü ITAC-International Turkish Architects Corporation- şirketini Amerika'da kurdu. 1995 Süleyman Demirel üniversitesi Mimarlık Bölümü'ne profesör olarak davet edildi. Aynı yıl ABI Araştırma Enstitüsü Yönetim Kurulu'na üye seçildi. İngiltere Cambridge IBC tarafından Danışma Kurulu üyeliğine davet edildi. 1996 ABI – USA'dan 'ömür Boyu Aza' ünvanı verildi. 2000 yılında ABI – USA tarafından 20. yüzyılı çalışmaları ile etkileyen 500 liderinden biri olarak gösterildi. 2001'de IBC ‘nin Avrupa'nın 500 Lider Meslek Adamı listesinde yeraldı. IBC 2003 yılında (yılın eğitimcisi) olarak ödüllendirildi. Aynı yıl USA (uluslararası işadamları birliğine) seçildi. Hepgüler'in yurtiçi ve yurtdışında 7.480 milyon m ² tasarlanmış ve uygulaması yapılmış 560 ünite projesi, 159 ödül almış proje ve ulusal / uluslararası proje yarışmalarında 45 birincilik ödülü bulunmaktadır. İstanbul için hazırladığı eco-organic-modern residence projesi, milletler arası literatürde, asrın öncü mimarisi olarak yeraldı. U.A.E. / RAK otelleri milletlerarası seçim ile kazandığı otel projeleri ile mesleki çalışmalarını 1969 ve 1981 yılında yayınladığı kitaplarında toplayan Hepgüler; son olarak mimaride 50 yılının seçmelerini topladığı 'The First International Architect of Turkey' adlı kitabını, Türkçe – İngilizce – Almanca olarak milletlerarası dağıtıma sundu.


www.skyport.com.tr

 212 876 76 61


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön