07 / 05 / 2024

Smart Plaza, Breeam sertifikalı ilk ofis binası!

Smart Plaza, Breeam sertifikalı ilk ofis binası!

Çevre dostu bina trendi Türkiyede de benimsendi. Su ve enerji tasarrufu sağlayan yapılar yaygınlaşmaya başladı. Kavacıkta inşa edilen Smart Plaza, çevre duyarlılığını Uluslararası Breeam Sertifikası ile taçlandırmış Türkiyedeki ilk ofis binası



Güneş enerjisini en verimli şekilde kullanıp gün ışığından daha çok yararlanılan binada, ısı verimliliği de artıyor. Yağmur suyu arıtma sistemiyle toplanılan su, tuvaletlerde ve peysajda kullanılıyor. Yapıda yeniden işlenmiş malzemeler kullanılıyor. İki bloktan oluşan Smart Plazada doğal aydınlatma ve havalandırma sayesinde iç mekanlardaki hava kalitesi artıyor. Böylece çalışma verimi de artıyor.

Uluslararası yeşil bina sertifikası Breeame sahip Türkiyedeki ilk ofis binası Smart Plaza, çevreye olan duyarlılığının yanı sıra teknolojik alt yapısıyla da fark yaratıyor. İki blokta toplam 24.022 m² ofis alanına sahip olan binada kat alanları 817 metrekare - 900 metrekare arasında değişiyor. Hem satın alma hem de kiralama olanağı bulunan bina, konumu sayesinde reklam avantajı ve kolay ulaşım imkanı sunuyor. Smart Plazanın 2011 son çeyrekte kullanıma geçmesi planlanıyor.

Smart Plazanın pazarlama çalışmaları tek yetkili olarak PROPIN Property Investment Consultancy tarafından yapılıyor.



Geri Dön