02 / 05 / 2024

Smart Sales, Emlak Fuarı’na özel yüzde 35 indirimle satılıyor!

Smart Sales, Emlak Fuarı’na özel yüzde 35 indirimle satılıyor!

Hasan Bursalıoğlu “Fuar için hazırladığımız yüzde 35’ lik indirim kampanyamız, katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Kampanyamız fuar süresince devam edecek” dedi.



Türk gayrimenkul sektörünün liderlerinin yer aldığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ve Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü desteği ile düzenlenen EMLAK 2014 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales) ile yatırımcılarla buluştu.

Fuarın ilk gününün oldukça yoğun geçtiğini ifade eden Hasan Bursalıoğlu “Fuar için hazırladığımız yüzde 35’lik indirim kampanyamız, katılımcı firmalar ve ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Kampanyamız fuar süresince devam edecek” dedi.

Tüketici mağduriyetlerini yok eden sistem

Gayrimenkul sektöründe yaşanan sıkıntılardan yola çıkarak yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² (Smart Sales)’yi geliştirdiklerini belirten Bursalıoğlu, “Uzun yıllar sektörde satış bölümünde çalıştım. Hem müşteri hem de satış elemanları açısından ortaya çıkan zorlukları tecrübe etme fırsatını yakaladım. Ayrıca şunu söyleyebilirim ki gayrimenkul sektörü tüketici tarafından oluşacak yanlış anlaşılmalara çok elverişli bir sektör. Maketten seçilen evlerde tüketicilerin kafasında birçok soru işareti oluşuyordu. Tüketicinin aklında ‘aynı cephede kaç pencereye sahip olacağım’, ‘balkon da ilgilendiğim daireye dahil mi’ gibi sorular ya da yanlış anlamalar oluşuyordu. Bu problemi S² ile açıklığa kavuşturduk. Patent başvurusunu yaptığımız özel bir sistemle donatılan maketlerde sadece müşterinin ilgilendiği daireyi ışıklandırarak kaç pencereli, balkonlu mu gibi soruların ve yanlış anlamaların önüne geçtik” şeklinde konuştu.



Firmaların satış performanslarını artırıyoruz

Gayrimenkul sektörünün değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak S² (Smart Sales)’yi geliştirdiklerini belirten Bursalıoğlu, “S² (Smart Sales) doğru müşteri ile doğru müşteri temsilcisini buluşturan yapay zekaya sahip. Sistem müşterinin profilini analiz ediyor ve bu profilde satış başarısı en yüksek olan satış temsilcisini öneriyor. Ayrıca müşteri satış ofisinden çıktıktan sonra akıllı telefonlar sayesinde projeye olan ilgisinin devam edip etmediğini uzaktan takip ediyor.” şeklinde konuştu.

Nitelikli projeler ile çalışıyoruz

Bugüne kadar Cadde24, Yurtas Diamond City ve Kırkkonak Tarabya gibi projelerin tercih ettiği S² yazılımı ile ilgili konuşan Hasan Bursalıoğlu, satış temsilciliğinden satış koordinatörlüğüne dek yürüttüğü görevlerde edindiği tecrübeler ile yola çıktığını ifade ederek “Firmalar çok büyük reklam yatırımları ile projelerinin tanıtımını yapıyorlar. Neticede kendileri ile temasa geçen müşterilerden oluşan önemli bir data birikimi sağlıyorlar. S² (Smart Sales)’in dahili araçları sayesinde büyük yatırımlar ile elde ettikleri datalarını güvende tutuyorlar. Datalarının piyasada dolaşması engellenirken, dataları kullanılarak başlarına gelebilecek negatif tanıtım tehditlerinden de korunmuş oluyorlar. ” dedi. 

Tüketicilere, müşterilere ve sektöre katkı sağlıyoruz

S² yazılımını satış ofislerinde kullanmayı tercih eden inşaat firmaları projeyi satarken yaşadıkları sıkıntıları ve müşteri memnuniyetsizliklerini en aza indirgeyebiliyorlar. Müşterilere özel hazırlanan web sitesinde müşteri yalnızca ilgilendiği daire tiplerine ait görseller, kat planları ve ödeme koşulları ile ilgili bilgileri görebiliyor. Hasan Bursalıoğlu “Satış ofisine gelen bir müşteri herhangi bir satış temsilcisi ile değil, öncesinde yöneltilen sorulara verdiği cevaplardan sonra ona en uygun satış temsilcisi ile görüştürülüyor. Bu da satış temsilcilerinin daha önce yaptığı başarılı satışların analizleri ile ortaya çıkıyor. Bu sistem ile firmalar daha hızlı şekilde projelerini tüketiciyle buluştururken gayrimenkul sektörü de yükselen bir grafik yakalayan satışlar neticesinde kazanıyor” şeklinde konuştu.



Geri Dön