29 / 04 / 2024

Gölmahal'de emlak fuarına özel yüzde 12 indirim! 1 milyon 548 bin dolara!

Gölmahal'de emlak fuarına özel yüzde 12 indirim! 1 milyon 548 bin dolara!

CNR Emlak ve Yatırım Fuarı'na özel yüzde 12 indirimle satılan Gölmahal'de fiyatlar 1 milyon 548 bin dolardan başlıyor. Fuar 20 şžubat'ta bitecek ve fiyatlar eski haline dönecek...



8 Aralık'ta satışa  çıkan Gölmahal, Yalçınlar Group imzalı bir proje.  16 şžubat ila 20 şžubat tarihleri arasında CNR Emlak ve Yatırım Fuarı'nda stand açan Gölmahal'de fuar süresi boyunca fiyatlar yüzde 12 indirildi.

Fiyatların 1 milyon 548 bin dolardan başladığı Gölmahal'de 38 villanın 7'si satıldı. Metrekare birim fiyatı 2 bin 500 dolardan başlayan projede fuar sonrası  eski fiyatlar geçerli olacak. Fuar yarın sonlanacak.

Gölmahal için yüzde 25 peşinat verdildiği taktirde firma bünyesinde  12 ay sıfır faizle vade yapılabiliyor.  

92 bin 470 metrekarelik bir alana konumlanan 38 villadan oluşan Gölmahal'de ortalama 720 metrekare büyüklüğe sahip olan villalar bulunuyor.

çevre dostu ve enerji tasarrufu sağlayan uygulamaları ile ön plana çıkan Gölmahal, Büyükçekmece'de yer alıyor. Gölmahal'den ev alanlar arasında kuyum sektörü, tekstil sektörü, bankacı ve inşaat sektöründen kişiler yer alıyor.

Kendi kaynaklarını üreten, doğadan aldığını doğaya sunan çevreci proje, küresel iklim değişikliği tehdidine karşı gezegenimizin geleceğini önemseyerek villaların inşaatında kullanılan malzemelerden yaşarken tasarruf etmeyi sağlayacak özelliklere kadar her bir detaya büyük önem veriyor.

Gölmahal, sürdürülebilir bir gelecek için doğal kaynakların akıllıca kullanıldığı, düşük karbon salımı, enerji verimliliği, yenilenebilir kaynaklar, ısı tasarrufu ve geri dönüşüm gibi unsurlar göz önünde bulundurularak, yeşil yapı teknolojilerinin son imkanlarıyla tasarlandı.
 
İçe eğimli özel tasarım çatıların sayesinde, yağmur suları iç bahçeden dev sarnıca toplanıyor. Toplanan sular,   arıtıldıktan sonra yeniden kullanıma veriliyor ve su giderlerinde yılda % 40 ila 60 tasarruf sağlanıyor. Projede bulunan rüzgar türbini sayesinde, kendi elektriğini kendi üreten “Gölmahal ”de, elektrik giderlerinde yılda % 15 ila 30 tasarruf elde ediliyor. Doğalgazın yangın, patlama, zehirlenme tehlikelerinin yanı sıra çevreye verdiği zararları önlemek amacı ile doğalgaz yerine elektriğin kullanıldığı projede, hem zeminden ısıtma hem de üflemeli merkezi klima sistemi yer alıyor.  
 
Cephede, çatıda, temelde, doğrama ve camlarda kullanılan hesaplanmış izolasyonu ile ilave  yüzde 20 civarında enerji tasarrufu sağlayan “Gölmahal ”de tüm villa ve ortak alanların elektrik sistemleri de tasarruf ve ihtiyaç hesapları yapılarak tasarlandı.  
 
Gölmahal'deki villaların dekorasyonunda yepyeni bir ayrıcalık yaratan en önemli özelliklerden biri de villanın her noktasının aydınlık almasını sağlayan bir iç bahçe bulunması. Villalar, iç bahçe sayesinde en üst kattan hobi alanı olarak kullanılabilen bodrum kata kadar inerek, bodrum katın dahi gün ışığından yararlanmasını ve aydınlık olmasını sağlıyor. Böylelikle enerji tasarrufunda da yararlanılıyor.
 
İnşaatın hafriyatı yapılırken toprağı araziden çıkarmadan tekrar kullanılmak üzere Gölmahal sınırları içinde depolandığı projede, arsanın kaliteli tarım toprağı peyzajda kullanılarak çevreye duyarlı davranılıyor.
 
www.golmahal.com


0212 263 06 71



 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön