29 / 04 / 2024

Smyrna Evleri 150 milyon lira yatırımla Ankara'da inşa edilecek!

Smyrna Evleri 150 milyon lira yatırımla Ankara'da inşa edilecek!

Ankara Etimesgut'ta 150 milyon liraya yapılacak projeyle ilgili hazırlanan tanıtım videosunu izleterek tanıtan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Smyrna Evleri'ne şimdiden büyük ilgi olduğunu dile getirdi.



Ankara'daki evlerle gücümüzü bütün Türkiye'ye göstereceğiz  Ankara  Etimesgut'ta 150 milyon liraya yapılacak projeyle ilgili hazırlanan tanıtım videosunu izleterek tanıtan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Smyrna Evleri ile birlikte Ege-Koop tarihinde yeni bir sayfa açtıklarını, evlere şimdiden büyük ilgi olduğunu dile getirdi.


Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan,  İzmir  dışında hayata geçirecekleri ilk proje olma özelliğini taşıyan, Ankara'da inşa edilecek Smyrna Evlerini tanıttı. 30 yıllık tecrübeleriyle İzmir'in havasını Ankara'ya taşıyacaklarını belirten Aslan, "Gücümüzü bütün Türkiye'ye göstermiş olacağız. Ege-Koop'un doğumunda, yeni bir sayfanın açıldığı, yeniden temelinin atıldığı bir gündeyiz. Bu, 1984'teki kuruluş heyecanı gibi bir heyecan" diye konuştu.


BÜYÜK İLGİ VAR 


Ankara Etimesgut'ta 150 milyon liraya yapılacak projeyle ilgili hazırlanan tanıtım videosunu sunan Aslan, "Kampanyası henüz başlamamışken şimdiden çok büyük ilgi odağı olmuş ve üye kayıtları başlamıştır. Ege-Koop Smyrna Evleri Projesi Başkent Ankara'nın Batı'ya açılan kapısı ve hızlı gelişme aksı olan Eskişehir Yolu üzerinde yaşama geçirilecektir. Kredi notu oldukça yüksek olan Pro jesi ile ilgili CM* dan kredi temin etmek için raporunu " hazırlamış ve ^ müracaat aşamasına getirilmiştir. Ama gelişme olmazsa satış olmadan projeyi çok rahat bitirebiliriz. Gücümüzü bütün Türkiye'ye göstermiş olacağız. 1984'teki kuruluş heyecanı gibi bir heyecan bu" dedi. Aslan ayrıca, satışta Türkiye Barolar Birliği ve çeşitli meslek gurupları ile birlikte protokol yapacaklarını belirtti. 


Aslan, ekonomik durumlarının kötü olduğu şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Arazi bulamama, arsaların pahalılığı gibi olumsuzluklar nedeniyle İzmir dışına açıldıklarını kaydeden Aslan, İzmir'deki kentsel dönüşüm ile ilgili olarak da şunları söyledi: "Son yıllarda İzmir plansız kentleşti. Kentsel dönüşüm fiyasko oldu. 

İzmir'de belediyeler dar ve sabit gelirlilerin konut sahibi olmalarını sağlayacak bir metrekare dahi arsa üretmemiş, bu yetmezmiş gibi haksız rekabet ortamı oluşturmuştur. Kentsel değer artışı halka değil, büyük firmalara, adeta peşkeş çekilmiştir." 


PROJEDE NELER VAR? 


Toplam 130 bin metrekarede, 80 bin metrekarelik inşaat alanı içinde yükselecek Smyrna Evleri, 16 ayrı blok, 640 konuttan oluşuyor. 7-1517 kat olarak ortak kullanım alanları dahil 239-342 metrekare arası 4+1 daireler ve 4+1 dubleksler ile 177-193 metrekare arası 3+1 daireler bulunuyor. Projede spor tesisleri, açık-kapalı yüzme havuzları, yürüyüş-bisiklet yolları, basketbol-voleybol sahaları, tenis kortları, kafeteryalar, sauna, kuaför, sağlık merkezi, kreş, fitness salonları, gölet, çocuk oyun parkları ve yeşil alanlar yer alıyor. 80 bin metrekarelik arazinin yüzde 20'si inşaat, yüzde 80'i ise ortak kullanım alanı olarak belirlendi. Kredisiz 48 ay ödeme imkanı bulunan evler için temel Mayıs ayında atılacak. Konutlar 3 yıl sonra teslim edilecek. 


Habertürk Egeli


Geri Dön