28 / 04 / 2024

Sofa Loca adres!

Sofa Loca adres!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Sofa Loca adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yüzde 1 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Sofa Loca projesinde dairelerin büyüklükleri 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor...



Toplam 150 adet konut ve 6 adet ticari birimden meydana gelen Sofa Loca adres bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarından bahsedelim.


Sofa Loca Evleri Başkent Ankara'da Eskişehir Yolu üzerinde yükseliyor. Sofa Loca  Ankara  teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor.


Sofa Loca satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 182 metrekare ile 286 metrekare arasında değişiyor.


Sofa Loca Ankara daire fiyatları 640 bin liradan başlangıç gösteriyor. Sofa Loca ödeme kapsamında yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 0,87 faiz oranıyla 120 aya kadar vadelendirmek mümkün.


Emlak Konut Sofa Loca projesinde fitness, squash salonu, spor salonları, hamam ve kapalı yüzme havuzunun yanı sıra, havuz başı kafeterya, 7/24 güvenlik ve her daireye kapalı otopark bulunuyor.


Sofa Loca adres!

Sofa Loca adres: Dumlupınar Bulvarı (Eskişehir Yolu) Konutkent Sapağı No:386 Ankara


Sofa Loca Ankara telefon numarası: 444 65 17

Web: www.sofaloca.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön