27 / 04 / 2024

Sofa Loca satışta! 643 bin TL'ye 3+1!

Sofa Loca satışta! 643 bin TL'ye 3+1!

Firma: Baş Yapı-Solar Yapı-Emlak Konut GYO

Proje: Sofa Loca

Emlak Konut garantörlüğünde Ankara Etimesgut'ta yükselen Sofa Loca projesinde fiyatlar belli oldu. Dün ruhsatı alınan Sofa Loca projesinde satışlar başladı. Sofa Loca 150 lüks daireden meydana geliyor...




TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle, Baş Yapı ve Solar Yapı tarafından hayata geçiriliyor olan Sofa Loca projesinde ön satışlar başladı. Dün ruhsatı alınan Sofa Loca projesi  Ankara  Etimesgut'ta yükseliyor.


Etimesgut Sofa Loca projesi 18 bin 228 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Etimesgut Sofa Loca Evleri projesi 150 adet konut ve 6 adet ticari birimden meydana geliyor.


Sofa Loca projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 180 metrekare ile 270 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Sofa Loca Etimesgut teslim tarihi Aralık 2016 yılı olarak belirtiliyor. Sofa Loca fiyat listesi kapsamında 3+1 daireler 643 bin TL'den, 4+1 daireler 733 bin 500 TL'den, 5+1 daireler 1 milyon 154 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.


Sofa Loca ödeme planı kapsamında banka kredili ve vadeli olarak bir çok ödeme seçeneği sunuluyor. 6 blok olarak planlanan Sofa Loca projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal donatılar yer alıyor.


Sofa Loca nerede?


Etimesgut'ta Erler Mahallesi'nde yükselen Sofa Loca projesi Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) üzerinde yer alıyor. Sofa Loca projesi Başkent Üniversitesi ve Ankara Çevreyolu'na yakın konumdadır. 


Ankara Çevreyolu üzerinde ilerlerken Eskişehir Yolu Kavşağından Eskişehir Yolu üzerine çıkıp ve yaklaşık 4,5 kilometre devam edilerek Sofa Loca projesine ulaşılıyor.


Tel: 444 65 17

Web: http://sofaloca.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön