02 / 05 / 2024

SofaLoca'dan annelere özel kampanya!

SofaLoca'dan annelere özel kampanya!

126 milyon liralık bir yatırımla Ankara'nın en değerli projelerinden biri olarak One çıkan SofaLoca, sadece 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında tüm annelere ekstra indirim avantajı sunuyor.




EMLAK Konut'un Ankara'da hayata geçirdiği ilk proje olan SofaLoca, Anneler Gün için özel bir kampanya başlattı.  126 milyon liralık bir yatırımla Ankara'nın en değerli projelerinden biri olarak One çıkan SofaLoca, sadece 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında tüm annelere ekstra indirim avantajı sunuyor. 


SofaLoca'da anneler gününe özel indirim avantajının haricinde yatırımcıya alternatifli ödeme seçenekleri de sunuluyor. Projede 60 ay 0 faiz'le yatırımcı daire sahibi olurken, yüzde 1 peşin ödeme avantajlarıyla da konut sahibi olmanız mümkün. SofaLoca'da ayrıca 120 aya varan cazip ödeme avantajları da yer alıyor. 150 lüks konuttan oluşan Sofa Loca'da tamamı geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 3+1, 4+1 ve 5+1 tiplerinde daireler yer alıyor. 



Star 


Geri Dön