01 / 05 / 2024

Şoför olmak isteyenler! Sürücü belgeniz varsa İŞKUR kapsamında alım yapılacak! İşte aranan şartlar!

Şoför olmak isteyenler! Sürücü belgeniz varsa İŞKUR kapsamında alım yapılacak! İşte aranan şartlar!

Yeni bir duyuru yapıldı. Sürücü belgesi olan herkesin için iş imkanı oluşturuldu.. Talep edilen şartları sağlayan herkes alımından yararlanabilecek..



İŞKUR tarafından gerçekleştirilen açıklama ile birlikte son dakika açıklaması dahilinde şoför kadrosu içerisinde alım yapılacak. Bu doğrultuda 4000 adet personel alımı gerçekleştirilecek. İşte haberin ayrıntıları..

İŞKUR verilerine göre şoför kadrosu içerisinde istihdam amacıyla 4000 adet şoför alımı tercih edilecek. Alımlar içerisindeyse herhangi bir şekilde KPSS şartı aranmıyor. İşsizler için büyük bir imkan olarak sunulmuş olup başvuru süreci başlamış durumdadır.

Kontenjan duyurusuna dair detaylar..

İŞKUR bünyesinde yayınlanan işi ilanına bağlı olarak şoför pozisyonu için çeşitli kategoriler oluşturulmuş durumda yer alıyor. Kamyon şoförü olarak toplam 670 kişi, kamyonet şoförü 169 kişi, makam şoförü 21 kişi, minibüs şoförü 26 kişi, oto kurtarıcı şoförü 12 kişi ve otobüs kaptığını olarak 27 kişi alınacak.

Aynı zamanda servis aracı şoförü olarak 158 kişi, okul servis şoför olarak 28 kişi, şehir için toplu otobüs şoförü için 20 kişi, yolcu taşıma şoförü için 384 kişi ve şoför yük taşıma işlemi için 1905 kişi alınacak. Beraberinde taksi şoförü olarak 8 kişi ve tır şoförü olarak da 521 kişi alınacak. Konu dahilinde yer alan ilanlar İŞKUR’a ait internet sitesi ya da İŞKUR şubesi aracılığıyla yapılabilecek.


Geri Dön