28 / 04 / 2024

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.



Merakla beklenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuar 7-9 Nisan 2022 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak. Voli Fuarcılık'ın organize ettiği Solarex İstanbul, bu sene  dış alanlara da taşacak. Söz konusu fuarın 14 senenin en büyük katılımcı sayısına ve sergi alanına imza atması bekleniyor. 

Merakla beklenen Solarex'te; fotovoltaikler, jel aküler, konnektörler, EPC firmaları, inverterler, solar kabloları, malzeme ve üretim ekipmanları, güneşle çalışan tüketici ürünler, kısacası güneşe dair her şeyi  bulabilirsiniz.

Çok sayıda yerli yabancı katılımcı ve ziyaretçileri buluşturan Solarex, Türkiye pazarına girmek isteyen yabancı katılımcıların sektöre daha yakından bakmasını sağlıyor ve potansiyel müşterileriyle yüz yüze görüşebilmesine imkan sağlıyor. 

Solarex İstanbul Güneş Enerjisi Fuarı’nda sektör, çevre dostu çözümlerle aydınlatılacak!

Solarex mega kent İstanbul’da sektörü aydınlatacak

Merakla beklenen ve güneş enerji sektörünü bilinçlendirmeyi planlayan fuarda AREC (Arap Yenilenebilir Enerji Komisyonu), ESTELA (Avrupa Termal Güneş Elektriği Derneği) gibi uluslararası dernek yöneticileri konferans verecek. Fuarda çevre dostu global çözümler de görüşüklecek.

08 Nisan 2022 tarihinde Mimar ve Mühendisler Genel Kurul Başkanı Bülent Şen Yenilenebilir Enerjide Geleceğin Kralı Güneş, MÜSİAD Enerji ve Çevre Sektör Kurulu Başkanı Altuğ Karataş Yeşil Mutabakat,Resolt Enerji A.Ş. Kurucu Ortak Yusuf Özer Güneş Enerji Sektöründe Teşvik ve Destekler hakkında önemli bilgilendirmeler yapacak.

Türk sanayisinin ümidi Solarex İstanbul

Dünyanın öne çıkan ve en büyük enerji devlerinin yer aldığı binden çok markanın temsil edildiği Solarex özellikle ihracat anlamında Türk sanayiinin ümidi oldu. Merakla beklenen Solarex İstanbul’a her sene olduğu gibi Ticaret Bakanlığı ve KOSGEB de destek veriyor

Merakal beklenen Solarex İstanbul Fuarı, çevre dostu çözümlerle, 7 – 9 Nisan 2022 tarihlerinde İFM-İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


Geri Dön