03 / 05 / 2024

Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı'nı Taner Yıldız ziyaret etti!

Uluslararası Güneş Enerjisi Fuarı'nı Taner Yıldız ziyaret etti!

6.Uluslararası Güneş Enerjisi & Teknolojileri Fuar’ın da yenilenebilir enerji sektörünün yöneticileri ve tüketici ile buluşuyor!



6.Uluslararası Güneş Enerjisi &Teknolojileri Fuar’ın da ziyaretçilerle buluşan Baymak yeni teknolojik ürünleri ile yoğun ilgi görüyor. Baymak, evlerde kullanılan güneş pili paket sistemleri, tarımsal sulamada kullanılan güneş pili destekli pompaları ve termal guneş enerjisi paket sistemleri ile yenilenebilir enerji sektörüne liderlik etmeye devam ediyor.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn.Taner Yıldız, fuar açılışını yaptıktan sonra Baymak standını ziyaret ederek Baymak Genel Müdürü Sn.Ender Çolak’a ‘’Baymak her zaman başarılı işler yapıyor. Enerji verimliliğinde de daima önde gidiyor. Özellikle son dönemde tarımsal sulama alanında yaptığınız çalışmaları bizzat destekliyorum’’ dedi. 


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sn. Taner Yıldız’a Baymak’ın yeni ürünleri ve yenilenebilir enerji alanında yaptığı çalışmalardan bahseden Sn. Çolak; ‘’Bireysel evler için 1,5 kw’tan 30 kw’a kadar güneş pili paket sistemleri hazırladık, tarım arazileri için güneş pili destekli pompa ile çitfçinin enerji tüketimini azaltarak üretim maliyetlerini düşürüyor hem üreticiye hem de ülke ekonomisine katkı sağlıyoruz. Özellikle turizm sektöründe termal güneş enerji sistemlerinin kurulumu ve kullanımında çok iyi işler yaptık. Bireysel tüketiciyi bilinçlendirmek ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönlendirmek için BDR Thermea’ nın da üstün teknolojik gücünü arkamıza alarak yoğuşmalı kombiler ile termal güneş enerji sistemlerini birlikte kullanan hibrit sistemler geliştirdik’’ dedi.


Enerji verimliliğine verdiği önemi bir kez daha ortaya koyan Baymak, 10 Nisan -10 Mayıs tarihleri arasında Türkiye genelinde düzenlediği benzersiz değişim kampanyası ile hem tüketiciye hem de Türkiye ekonomisine destek vermeye devam ediyor. Kampanya kapsamında Baymak; eski kombileri geri alıp, çevreye ve insan sağlığına hiçbir şekilde zarar vermeyecek şekilde geri dönüşümünü ve bertarafını sağlıyor. Diğer taraftan geri alınan eski kombiler yerine tüketicileri yüksek enerji verimli yoğuşmalı kombi sahibi yapıyor. Enerji verimliliğini teşvik amacıyla yaptığı kampanyada Baymak herkese 56 ekran Full HD Vestel LED televizyon hediye ediyor.


Geri Dön