29 / 04 / 2024

İMSAD Zirvesi'ne Taner Yıldız katılacak!

İMSAD Zirvesi'ne Taner Yıldız katılacak!

Türkiye İMSAD tarafından 5’incisi düzenlenen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 05 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da Four Seasons Hotel Bosphorus' da düzenlenecek. İMSAD Zirvesi'ne Taner Yıldız katılacak...



Ülkemizin önde gelen 75 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 sektörel derneğin çatı kurumu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından 5’incisi düzenlenen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 05 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da Four Seasons Hotel Bosphorus'da düzenlenecek. 5. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin bu yılki teması "Güvenli Yapı ve Kentsel Dönüşüm" olacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımı ile ‘Enerjimizi Boşa Harcamayın’ konulu kamuoyunu bilinçlendirme filminin lansmanının da gerçekleştirileceği 5. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener’in ev sahipliğinde, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin açılış konuşmaları ile başlayacak.

‘Güvenli Yapılar Yol Haritası-1’ raporunun açıklanacağı Zirve kapsamında yapılacak oturumlarda, yerli ve yabancı konuklar, uzmanlık alanlarındaki konuşmalarıyla yer alacaklar. İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu, Tekfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özdemir, Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Özciğer, Türkiye’nin uluslararası ödüllü mimarlarından Hasan Çalışlar ile Melkan Gürsel Tabanlıoğlu, yapı modellemesinde dünyanın önde gelen danışmanlarından 3-im Başkanı Edmondo Occhipinti, Sürdürülebilir Binalar Destek Merkezi Kurucu Başkanı ve enerji verimliliği stratejisti Ronald Rovers ile uluslararası projelerdeki uzmanlığıyla tanınan Avrupa Sürdürülebilirlik Danışmanlığı Kurucu Başkanı Chris Hamans, Zirve’nin panelistleri arasında yer alacaklar.




Geri Dön