15 / 05 / 2024

İMSAD Zirvesi toplantı

İMSAD Zirvesi toplantı

Türkiye İMSAD tarafından 5’incisi düzenlenen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 05 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da Four Seasons Hotel Bosphorus' da düzenlenecek. İMSAD Zirvesi'ne Taner Yıldız katılacak...

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 40. Gündem Buluşmaları toplantısı bugün!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 40. Gündem Buluşmaları toplantısını bugün gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları toplantısı 3 Aralık'ta!

Türkiye İMSAD 39. Gündem Buluşmaları Toplantısı 'Pandeminin Domino Etkisi: COVID-19/Ekonomi-21' başlığı altında 3 Aralık 2020'de gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD Gündem Buluşmaları toplantısı yarın!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 37. Gündem Buluşmaları toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı 2 Haziran'da!

Türkiye İMSAD 34. Gündem Buluşmaları toplantısı, ‘Pandemi Sonrası Normalleşme Senaryoları’ başlığı altında 2 Haziran'da saat 16:00'da internet üzerinde gerçekleşecek.

İMSAD ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ toplantısı 12 Mayıs'ta!

İMSAD, 33. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Pandemi Döneminde Küresel Ticareti Sürdürmek’ başlığıyla 12 Mayıs'ta online olarak düzenlenecek...

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olacak Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl 5 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

İnşaat Bilgi Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat Bilgi Zirvesi, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. Deprem konusunun değerlendirildiği zirveye birçok uzman katılım sağladı...

İMSAD Zirvesi toplantı Haberi

İMSAD Zirvesi toplantı

Ülkemizin önde gelen 75 inşaat malzemesi sanayi firması ve 29 sektörel derneğin çatı kurumu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından 5’incisi düzenlenen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 05 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da Four Seasons Hotel Bosphorus'da düzenlenecek. 5. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin bu yılki teması "Güvenli Yapı ve Kentsel Dönüşüm" olacak. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın katılımı ile ‘Enerjimizi Boşa Harcamayın’ konulu kamuoyunu bilinçlendirme filminin lansmanının da gerçekleştirileceği 5. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, Türkiye İMSAD Başkanı Dündar Yetişener’in ev sahipliğinde, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin açılış konuşmaları ile başlayacak.

‘Güvenli Yapılar Yol Haritası-1’ raporunun açıklanacağı Zirve kapsamında yapılacak oturumlarda, yerli ve yabancı konuklar, uzmanlık alanlarındaki konuşmalarıyla yer alacaklar. İNTES Başkanı Şükrü Koçoğlu, Tekfen...