02 / 05 / 2024

İMSAD Zirvesi nerede

İMSAD Zirvesi nerede

Türkiye İMSAD Uluslar Arası İnşaatta Kalite Zirvesi başlıyor. Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), inşaat sektörünü bir kez daha Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde biraraya getiriyor.

İMSAD Zirvesi'ne Taner Yıldız katılacak!

Türkiye İMSAD tarafından 5’incisi düzenlenen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, 05 Aralık 2013 tarihinde İstanbul'da Four Seasons Hotel Bosphorus' da düzenlenecek. İMSAD Zirvesi'ne Taner Yıldız katılacak...

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

Türkiye İMSAD ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ için geri sayım başladı!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geliyor.

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'nin 9’uncusu, bu yıl 5 Kasım’da ‘Rekabetin Şifreleri: Sınırsız Ticaret’ başlığı altında gerçekleştirilecek...

Kalekim, 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne sponsor oldu!

Kalekim, üyesi olduğu Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak görülen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi'ne "Yenilikçi Ürün Sponsoru" oldu

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği-Türkiye İMSAD tarafından hayata geçirilen, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olacak Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, bu yıl 5 Kasım Salı günü gerçekleşecek.

İMSAD 9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 5 Kasım'da!

Türkiye İMSAD, iç ve dış pazarları toplamında 630 milyar TL üzerinde değeri olan sektörün temsilcilerini 5 Kasım 2019’da Uluslararası Kalite Zirvesi’nde buluşturacak…

9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 2019’a ertelendi!

Türkiye İMSAD tarafından 11 Ekim’de düzenlenmesi planlanan ‘9. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’, 2019’a ertelendi.

9. uluslararası inşaatta kalite zirvesi 11 Ekim'de!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından beri düzenlenen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nin dokuzuncusu bu yıl 11 Ekim’de, Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşecek. 

8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi, sektörü buluşturacak!

2009 yılından bugüne İMSAD tarafından gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu yılda tüm sektörü bir araya getirecek.

8. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Ekim'de!

Türkiye İMSAD, sektörün en büyük etkinliklerinden biri olarak kabul edilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde, bu yıl 8’inci kez sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirecek.

Şişecam Düzcam, İnşaatta Kalite Zirvesi'nde ürünlerini tanıttı!

Şişecam Düzcam, Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) tarafından ‘Değişen Dünya Gelişen Malzeme’ temasıyla düzenlenen, ‘7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’ne gümüş sponsor oldu.

7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleşti!

Türkiye İMSAD tarafından 2009 yılından bugüne gerçekleştirilen 7. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu yıl “Sürdürülebilirlik Sözü” ile açılış yaptı.

2015 Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 26 Kasım'da!

Türkiye İMSAD tarafından bu yıl yedincisi düzenlenecek 2009 yılından bugüne gerçekleştirilen Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi bu sene de bütün inşaat sektörünü yine bir araya getirecek.

İMSAD Zirvesi nerede Haberi

İMSAD Zirvesi nerede

Türkiye inşaat sektörünü büyütmek ve ihracata pozitif katkı sağlamak amacıyla Müşavirler, Müteahhitler ve İnşaat Malzemesi Üreticileri, 6. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

‘Sektör işbirliği yapacak, Türkiye kazancak’ vurgusu ile ‘İşbirliği – Güçbirliği’ konusunun tüm yönleriyle değerlendirileceği bu büyük buluşma saat 08:15'te...