15 / 05 / 2024

Solarkent'te 130 bin 437 TL'ye!

Solarkent'te 130 bin 437 TL'ye!

Aydınlı Grup tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Solarkent projesi güneş enerjisiyle kendi enerjisini üretecek.



Projenin adı: Solarkent 
Projenin lokasyonu: Esenyurt
Yapan şirket: Aydınlı İnşaat
Satış pazarlama sorumlusu: Şükrü Akın
Projenin mimarı: Murat Karaduman, K Yapı Gayrimenkul A.Ş.
İnşaata başlama tarihi: Haziran 2009
İnşaatı bitirme tarihi: Ocak 2011
Toplam arsa: 28 bin metrekare
Toplam inşaat alanı: 124 bin metrekare
Ticari alanlar 800 metrekare
Sosyal donatılar: 2 bin 800 metrakarelik Solar Club'ta yer alan iki adet havuz, sauna, Fin ve Türk hamamının yanı sıra masaj salonları, fitness center Cafe&Bistro, SPA, tüm site çevresini dönen yürüyüş parkuru, çocuk oyun odası, basketbol ve voleybol sahası mini futbol sahası ile tenis kortu da sitenin sosyal alanları arasında yer alacak.
Satılabilir alan: 70 bin metrekare
Konut sayısı: 866
En düşük ve en yüksek konut alanı 67 metrekare - 144 metrekare
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 1.800 TL – 2.035 TL
Projedeki en pahalı ve en ucuz konutun fiyatı: 130 bin 437 TL ile 293 bin 177 TL
Projedeki binaların yükseklikleri: 85 m
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 3 bin kişi
Projenin ayırt edici özelliği? Solarkent, Türkiye'nin geri dönüşümlü ilk ve tek konut projesi. Geri dönüşümlü bir proje oluşu nedeniyle kent sakinlerinin taşındıktan sonraki hayatlarının ucuzlamasını sağlıyor. Örneğin tek çocuklu bir ailenin, site içerisindeki sosyal tesis, kreş, özel anaokulu imkânları ve ulaşım avantajları ile aylık yaklaşık 485 TL'yi bulan masraflardan da tasarruf etmesini sağlıyor. Projedeki solar panellerin ürettiği elektrik enerjisi ve tasarruf sağlayan diğer alt yapı sistemleriyle beraber site aylık giderleri ciddi oranda azalıyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Projede anneler için komşularıyla birlikte vakit geçirebilecekleri özel dinlenme alanları bulunuyor. Ayrıca Solar Club'taki iki havuzun biri sadece bayanlara özel.
Projede babalar için neler var: Babalar için proje kapsamında arkadaşlarıyla birlikte maç yapabilecekleri futbol ve tenis sahaları mevcut.
Projede çocuklar için neler var: Çocuklar için ise Çocuk oyun odası, oyun alanıve anaokulu bulunuyor.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Solarkent'in içinde, ücretsiz hizmet veren anaokulu ve kreş bulunuyor. Ayrıca projeye 1 km uzaklıkta, Esenyurt İlköğretim Okulu, Esenyurt Lisesi, Beyfen İlköğretim Okulu bulunuyor.
Projeye en yakın poliklinik ve hastaneler neler: Esenyurt Devlet Hastanesi, Esenyurt Hale İshakoğlu Kızılay Hastanesi, Avcılar Hospital, Beylikdüzü Medicana ve Beylikdüzü Acıbadem Hastanesi
En yakın alışveriş  merkezi ve uzaklığı: Beylikdüzü Migros, CarrefourSA, Bauhaus, Beylicium, MarkaCity, MediaMarkt gibi alışveriş merkezleri yakın bir lokasyonda bulunuyor.
Atatürk Havalimanı'na uzaklığı: 14 km 
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: Solarkent, E-5 Haramidere kavşağında yer alıyor. TEM Bahçeşehir gişelerine 3 km uzaklıkta.
Ödeme koşulları: Solarkent'te ev sahibi olmak isteyenler için 3 farklı alternatif sunuyoruz: Birinci seçenekte konut bedeli sıfır peşinat, Ocak 2011'de teslimde yüzde 30 ara ödeme, kalan 48 ay yüzde 0 veya 120 ay 0,59 faizle ödenebiliyor. İkinci seçeneğe göre yüzde 20 peşin, 48 ay yüzde 0 veya 120 ay 0,59 faizle ödenebiliyor. Bir diğer seçenekte ise yüzde 20 peşin ödenirken, kalan bedel Aydınlı Finans kanalıyla yüzde 0 faizle 36 ay vadelendiriliyor. 

www.solarkent.com
[email protected] 

0212 450 03 21

Tebernüş Kireçci-Seda Tabak/Milliyet Cadde


Geri Dön