01 / 05 / 2024

Solarkent'te peşinat ve taksitler teslimden sonra!

Solarkent'te peşinat ve taksitler teslimden sonra!

Aydınlı Yapı’nın yeni kampanyasıyla Solarkent’ten ev alanlar, peşinat ve ilk taksiti, resmi teslim tarihi olan Nisan 2011’de yaşamaya başladıktan sonra, Mayıs 2011’de ödeyecek ve  “0” faizle 60 ay vade imka



Aydınlı Yapı’nın ilk projesi Solarkent, 60 aya “0” faiz ve peşinat öteleme gibi “Türkiye’de ilk” fırsatlar sunan yeni bir kampanya başlattı. Solarkent’ten konut alanlar, resmi teslim tarihi Nisan 2011’e kadar peşinat ve taksit ödemeyecek. Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, “Konutların yüzde 80’ini sattık, bu kampanyamızla da teslimattan önce kalan konutlarımızı satmayı hedefliyoruz” dedi.

Aydınlı Yapı’nın yeni kampanyasıyla Solarkent’ten ev alanlar, peşinat ve ilk taksiti, resmi teslim tarihi olan Nisan 2011’de yaşamaya başladıktan sonra, Mayıs 2011’de ödeyecek ve  “0” faizle 60 ay vade imkanından yararlanacak. Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, “Solarkent’i sorunsuz, vaat ettiğimiz şekilde zamanında bitiriyoruz. Konutlarımızın yüzde 80’ini sattık. Yeni kampanyamızla ‘faizden, kiradan, peşinattan ve taksitlerden kurtulun’ diyoruz ve bu avantajlı kampanyayla teslimattan önce kalan konutlarımızı satmayı hedefliyoruz” dedi.

Kampanyanın ödeme koşullarıyla sektörde bir ilke imza attıklarını dile getiren Çepni, “Bu kampanyayla Solarkent’ten konut alanlar, evlerinin tapusuna sıfır peşinatla kavuşacak. Ev sahipleri yüzde 25 peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra, Mayıs 2011’de ödeyecek. Yani ‘önce taşın, sonra öde, hem de faizsiz öde’ diyoruz. Peşinat ve taksitleri eve taşınınca alan ve ‘0’ faizle 60 ay vade imkanı sunan, çok kısa bir süre sonra da teslim edilecek başka proje yok” diye konuştu. Çepni, kampanyayla yüzde 0,30 faizle 96 ay, yüzde 0,40 faizle 120 ay, yüzde 0,64 faizle de 180 ay taksit imkanı sunduklarını da söyledi.

“Sektöre iddialı giriş yaptık, ilk projemizde sona yaklaştık”

Türkiye hazır giyim sektörünün önde gelen gruplarından Aydınlı’nın 2009 yılında inşaat sektörüne iddialı bir giriş yaptığını ve ilk projesi Solarkent’te sona gelindiğini belirten Alpay Çepni, şöyle devam etti:

“Solarkent, İstanbul’un hızlı ama düzenli gelişen ve sürekli değer kazanan bölgesi Esenyurt’ta yükseliyor. Konut teslimine 7 ay kala projenin yüzde 85’ini tamamlamış durumdayız. Farkımız da burada; pek çok projede konutlar 3 boyutlu çizimler ve maketler üzerinden seçiliyor; oysa biz ‘hayal’ değil ‘gerçek’ satıyoruz. Ev hayali kuranları, büyük oranda tamamlanmış ve teslimine çok kısa bir süre kalmış bir projeden konut sahibi yapıyoruz.”

A+ enerji sınıfı proje, depreme karşı üstün kalite, rezidansı aratmayan hizmet

Solarkent’in sektöre pek çok yenilik getirdiğini ifade eden Alpay Çepni, projenin teknik detaylarına ve projede gelinen noktaya ilişkin şunları söyledi:

“Solarkent, maksimum tasarruflu, ‘A+ enerji sınıfı’ bir proje. Türkiye’nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi. Projede 1,2 milyon dolar ekstra yatırımla depreme karşı üstün bir yapı kalitesi sağladık. Ana ulaşım arterlerine yakınlığıyla İstanbul’un her noktasına rahat ulaşım olanağı sunuyoruz. Site içindeki anaokulu ve kreş için Okyanus Koleji ile anlaşma imzaladık. Evlere rezidans kalitesinde hizmet sunmayı hedefliyoruz; çalışan ailelere yönelik ‘housekeeping’ ve yemek servisi hizmeti vermeyi planlıyoruz.”

Solarkent’in bölgenin en çok konut satılan, en hareketli projesi olduğunun altını çizen Çepni, “Satış ve pazarlama ekibimizi güçlendirdik. Gayrimenkul sektörünün duayenlerinden Avrupa Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, projemize danışmanlık vermeye başladı. Yeni satış ekibimizin göreve geldiği bir ay içinde, yaz ve Ramazan dönemi koşullarına karşın satışlarda fark edilir düzeyde artış yaşandı” dedi.

Alpay Çepni, Aydınlı Yapı’nın gayrimenkul sektöründe en büyük ve güvenilir oyunculardan biri olmayı vizyon edindiğini ifade ederek, “Marka bilinirliğinde ilk beşte yer almayı, kalite ve etkinlik anlamında Türkiye'nin parmakla gösterilen inşaat firmalarından biri olmayı ve inşaat sektöründe kalıcı olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

“Aydınlı frene basmayarak doğru bir hamle yaptı”

Avrupa Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray da Aydınlı Yapı’nın ilk projesiyle sektörde geldiği konumun dikkat çekici olduğunu ifade ederek, “Aydınlı, tüm projelerin frene bastığı, yeni projelerin ertelendiği kriz döneminde girdiği inşaat sektöründe harekete geçmekle doğru bir hamle yaptı. Bugün, belki de 2 senede gelecekleri noktaya birkaç ay içinde geldiklerini, yılların inşaat firmalarıyla aynı konuma eriştiklerini görüyoruz” dedi.

Solarkent’in ayrıcalıkları

- Türkiye’nin güneş enerjisiyle elektrik üreten ilk konut projesi
- Solar panellerle üretilen elektrikle minimum aidat
- Fore kazık, radye temel ve tünel kalıp sistemleri ile üstün kalite ve deprem güvenliği
- Yüzde 70 yeşil alan
- Üstü açılır-kapanır havuz, kadınlara özel havuz
- Fitness Center ve spa, cafe bistro, çocuk oyun odası
- Basketbol, voleybol ve futbol sahası, tenis kortu
- 70 tonluk yağmur suyu depolama tesisi
- 24 saat güvenlik
- 1030 araçlık kapalı otopark
www.solarkent.com
[email protected]

0212 450 03 21

Basında yer alan diğer haberler:

0’ faiz kervanına katıldı, vadeyi 60 aya kadar uzattı
Hazır giyim sektörünün bilinen markalarından Aydınlı Grup, inşaat sektöründeki ilk projesi Solarkent’te yeni bir kampanya başlattı. 2009 yılında girdikleri inşaat sektöründe 60 varan yüzde sıfır kampanyası için düğmeye bastıklarını belirten Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni , konut teslimine 7 ay kala projenin yüzde 85’inin tamamlandığını dile getirdi.
İstanbul’da hızlı bir inşaatlaşmanın cereyan ettiği Esenyurt’ta gerçekleştirilen Solarkent’te 3 boyutlu çizimler ve maketler yerine ‘gerçek’ sattıklarının altını çizen Çepni, “Ev hayali kuranları, büyük oranda tamamlanmış ve teslimine çok kısa bir süre kalmış bir projeden konut sahibi yapıyoruz . Düzenlediğimiz yeni ödeme kampanyasında müşterilerimizi faizden, kiradan, peşinattan ve taksitlerden kurtaran bir uygulama başlattık. Solarkent’te “0” faizle 60 ay vade uyguluyoruz.. Peşinat ve ilk taksiti ise teslimden sonra istiyoruz. “ diye konuştu.
Konutların yüzde 80’ini n sat ıldığını ve bu kampanya ile teslimattan önce kalan konutları satmayı hedefledikleri belirten Çepni, “Solarkent’ten konut alanlar ilk taksidi Mayıs 2011’de ödeyecek ve “0” faizle 60 ay vade imkanından yararlanacak. Solarkent’i sorunsuz, vaat ettiğimiz şekilde zamanında bitiriyoruz. Yeni kampanyamızla ‘faizden, kiradan, peşinattan ve taksitlerden kurtulun’ diyoruz” dedi.
Kampanyanın ödeme koşullarıyla sektörde bir ilke imza attıklarını dile getiren Çepni, “Bu kampanyayla Solarkent’ten konut alanlar, evlerinin tapusuna sıfır peşinatla kavuşacak. Ev sahipleri yüzde 25 peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra, Mayıs 2011’de ödeyecek. Yani ‘önce taşın, sonra öde, hem de faizsiz öde’ diyoruz. Peşinat ve taksitleri eve taşınınca alan ve ‘0’ faizle 60 ay vade imkanı sunan, çok kısa bir süre sonra da teslim edilecek başka proje yok” diye konuştu. Çepni, kampanyayla yüzde 0.30 faizle 96 ay, yüzde 0 .40 faizle 120 ay, yüzde 0 .64 faizle de 180 ay taksit imkanı sunduklarını da söyledi.

‘İlk projede sona yaklaştık’
Solarkent’in sektöre pek çok yenilik getirdiğini ifade eden Alpay Çepni, projenin teknik detaylarına ve projede gelinen noktaya ilişkin şunları söyledi: “Solarkent, maksimum tasarruflu, ‘A+ enerji sınıfı’ bir proje. Türkiye’nin güneş enerjisinden elektrik üreten ilk konut projesi. Projede 1 milyon 2 yüz bin dolar ekstra yatırımla depreme karşı üstün bir yapı kalitesi sağladık. Ana ulaşım arterlerine yakınlığıyla İstanbul’un her noktasına rahat ulaşım olanağı sunuyoruz. Site içindeki anaokulu ve kreş için özel bir kolej ile anlaşma imzaladık. Evlere rezidans kalitesinde hizmet sunmayı hedefliyoruz; çalışan ailelere yönelik ‘housekeeping’ ve yemek servisi hizmeti vermeyi planlıyoruz.”
Ediz Giray danışmanlık sunuyor
Solarkent’in bölgenin en çok konut satılan, en hareketli projesi olduğunun altını çizen Çepni, “Satış ve pazarlama ekibimizi güçlendirdik. Gayrimenkul sektörünün duayenlerinden Avrupa Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray, projemize danışmanlık vermeye başladı. Yeni satış ekibimizin göreve geldiği bir ay içinde, yaz ve Ramazan dönemi koşullarına karşın satışlarda fark edilir düzeyde artış yaşandı” dedi.

“Aydınlı frene basmayarak doğru bir hamle yaptı”
Avrupa Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray da Aydınlı Yapı’nın ilk projesiyle sektörde geldiği konumun dikkat çekici olduğunu ifade ederek, “Aydınlı, tüm projelerin frene bastığı, yeni projelerin ertelendiği kriz döneminde girdiği inşaat sektöründe harekete geçmekle doğru bir hamle yaptı. Bugün, belki de 2 senede gelecekleri noktaya birkaç ay içinde geldiklerini, yılların inşaat firmalarıyla aynı konuma eriştiklerini görüyoruz” dedi.

Güneş ten elektrik üreten ilk konutlar burada
1. Türkiye’nin güneş enerjisiyle elektrik üreten ilk konut projesi
2. Solar panellerle üretilen elektrikle minimum aidat
3. Fore kazık, radye temel ve tünel kalıp sistemleri ile üstün kalite ve deprem güvenliği
4. Yüzde 70 yeşil alan
5. Üstü açılır-kapanır havuz, kadınlara özel havuz
6. 70 tonluk yağmur suyu depolama tesisi

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler 

Solarkent'ten daire alan önce yerleşecek sonra ödeyecek

Solarkent'ten daire alanlar yüzde 25 peşinatla ilk taksidi teslim tarihi Nisan 2011'den sonra ödemeye başlayacak. Sıfır faizle 60 ay vade fırsatı da sunan projede fiyatlar 124 bin TL'den başlıyor

Hazır Giyim sektörünün önde gelen gruplarından Aydınlı Grup, inşaat sektörüne giriş projesi olan Solarkent projesinde yeni bir kampanya başlattı. Esenyurt'ta 30'ar katlı 4 blokta toplam 866 daireden oluşan Solarkent'ten konut alanlar peşinat ve ilk taksiti, resmi teslim tarihi olan Nisan 2011'de dairelerini teslim aldıktan sonra, Mayıs 2011'de ödeyecek ve "sıfır" faizle 60 ay vade imkanından yararlanacak. Solarkent Proje Koordinatörü Alpay Çepni, "Solarkent'i sorunsuz, vaat ettiğimiz şekilde zamanında bitiriyoruz. Konutlarımızın yüzde 80'ini sattık. Yeni kampanyamızla 'faizden, kiradan, peşinattan ve taksitlerden kurtulun' diyoruz ve bu avantajlı kampanyayla teslimattan önce kalan konutlarımızı satmayı hedefliyoruz" dedi.

'KİRA GELİRİYLE TAKSİT ÖDEYİN'
Solarkent'te minimum taksit tutarının bin TL, kira tutarının da 700 TL olduğu bilgisini veren Çepni, dairesini kiraya veren kişinin aldığı kira üzerine 300 TL ödeyerek konut sahibi olabileceğini söyledi. Çepni ayrıca, kampanyayla yüzde 0,30 faizle 96 ay, yüzde 0,40 faizle 120 ay, yüzde 0,64 faizle de 180 ay taksit imkanı sunduklarını da söyledi. Projede dairelerin fiyatları 124 bin TL'den başlıyor. Yeni proje hazırlıklarının da olduğunu açıklayan Çepni, ilk projelerinin İstanbul Avrupa yakasında yükseleceğini ve gözbebeği bir proje olacağını açıklamakla yetindi. Bu arada Çepni, yabancıya mülk satışındaki mevzuat sorumları nedeniyle İngiliz bireysel yatırımcılara satış aşamasındayken 100 daireyi satamadılarını da sözlerine ekledi.
Sabah

Faiz almadan, 60 ay taksitle bitmiş ev satıyor 
 
 
Hazır giyimde Pierre Cardin, Cacharel ve US Polo markalarının üreticisi Aydınlı, ilk konut projesi Solarkent'te kalan son 150 daireyi 60 ay taksitle, vade farksız ve faizsiz şekilde satmaya başladı. 
 
 
30 katlı 4 bloktan oluşan inşaatın yüzde 84 oranında bittiği ve 2011'in ilk aylarında yaşamın başlayacağı İstanbul Esenyurt'taki sitede yer alan 866 dairenin 710'u sahiplerini buldu. Solarkent'te 72 metrekarelik 1+1 daireler 124 bin, 3+1 daireler ise 293 bin liradan satılıyor. Kalan 150 daire için Aydınlı Yapı sıfır peşinatla, 60 aya kadar faizsiz ve vade farksız taksitlerle, özkaynaklarıyla finanse ettiği satış kampanyası başlattı. Yeni kampanyayla Solarkent'ten ev alanlar, peşinat ve ilk taksiti, resmi teslim tarihi olan Nisan 2011'de dairesinde oturmaya başladıktan sonra ödemeye başlayacak. Proje Koordinatörü Alpay Çepni, "Solarkent'i vaat ettiğimiz şekilde zamanında bitiriyoruz. Belki Nisan 2011'den de önce teslim edebiliriz. Yüzde 80'ini sattık. Yeni kampanyamızla faizden, kiradan, peşinattan ve taksitlerden kurtulun diyoruz. Bu ödeme planıyla teslimattan önce kalan 150 konutumuzu da satmayı hedefliyoruz. Maket ve henüz hayal olanı değil bitmiş evi satıyoruz." dedi. Kampanyayla Solarkent'ten konut alanlar tapuya sıfır peşinatla sahip olabilecek. Ev sahipleri yüzde 25 peşinatı ve ilk taksiti evlerine taşındıktan sonra Mayıs 2011'de ödeyecek. Alpay Çepni, "Peşinat ve taksitleri eve taşınınca alan ve faizsiz 60 ay vade yapan, kısa bir süre sonra da teslim edilecek başka proje yok." diye konuştu. Çepni, yüzde 0,30 faizle 96 ay, yüzde 0,40 faizle 120 ay, yüzde 0,64 faizle 180 ay taksitle de konut sattıklarını duyurdu. Gayrimenkul danışmanlık şirketi Avrupa Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Ediz Giray da Solarkent'in satışı için danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Giray, "Bitmiş evi bu şartlarda satan başka şirket yok." dedi. Bu arada Aydınlı, yakında şehir içinde de yeni bir konut projesine başlayacak.
İBRAHİM BALTA/Zaman


Geri Dön