04 / 05 / 2024

SOM Değerleme, gayrimenkul alacaklara kritik bilgiler verecek!

SOM Değerleme, gayrimenkul alacaklara kritik bilgiler verecek!

SOM Değerleme 'nin Ocak ayından itibaren her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği ücretsiz seminer dizisinin beşincisi 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü Centrum Toplantı Hizmetleri 'nin Küçükyalı 'daki toplantı salonunda gerçekleştirilecek...



 SOM Değerleme, “Değer mi Değmez mi ” isimli ücretsiz bilgilendirme seminerlerinin beşincisini 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü saat 14.00 'te Centrum Küçükyalı 'da gerçekleştiriyor.

“Değer mi Değmez mi ” isimli seminerde; gayrimenkulün imar durumundan, yasal kısıtlamalara kadar, emlak yatırımcısını yakından ilgilendiren pek çok konu, yaşanmış örnek olaylarla birlikte aktarılacak.   Gayrimenkul almayı düşünen ya da gayrimenkulleri ile ilgili yeni yatırım planları olanlar,   [email protected] adresine iletişim bilgilerini göndererek “Değer mi Değmez mi ” seminerine ücretsiz olarak katılabiliyor.

Gayrimenkul satın almayı düşünen bireysel yatırımcıları, karşı karşıya oldukları riskler konusunda bilgilendirmek üzere gerçekleştirilen “Değer mi Değmez mi ” isimli seminer dizisi devam ediyor. 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü Centrum Toplantı Hizmetleri 'nin Küçükyalı 'daki toplantı salonunda saat 14.00 'te başlayacak seminerde, SOM Değerleme uzmanları, gayrimenkul satın alacakları, dikkat etmeleri gereken temel konular hakkında bilgilendirecek.  

Her ay düzenli olarak tekrarlanan seminerde; “Doğru daireyi mi satın alıyorsunuz Mülkün devrine engel bir durum var mı Krediye uygun mudur Dairenin yasal büyüklüğü nedir Binanın ruhsatı ve iskanı var mıdır Kat irtifakı ve Kat mülkiyeti nedir TAKS ve KAKS nedir gibi farklı sorular, birici ağızdan yanıt buluyor.

Katılımın ücretsiz olduğu “Değer mi Değmez mi ” semineri hakkında detaylı bilgi ve başvuru için (0212) 233 51 54 numaralı telefonu arayabilir ya da [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi gönderebilirsiniz.


Geri Dön