27 / 04 / 2024

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy IntelliTAG kapı dedektörü ile üstün derece ev güvenliği!

Somfy Intellitag Kapı ve Pencere Dedektörü ile eviniz güvenli hale geliyor...



Evinizin ve sevdiklerinizin güvenliği her şeyden önemli. Şimdi evde olmadığınızda evinizin, uykudayken de sizin ve sevdiklerinizin güvenliğini artırabilirsiniz. Somfy IntelliTAG kapı ve pencere dedektörü, titreşim özelliklerini analiz ederek hırsızlar evinize henüz giremeden sireni uyarıyor Ayrıca cep telefonunuzdan da size uyarı sağlıyor

Evinizin Güvenliği Kapı ve Pencerelerden Başlar

Somfy IntelliTAG, rahat uykular ve yolculuklar sağlıyor. Çünkü evlere kolayca kurulabilen kapı ve pencere dedektörleri ile eviniz güvenli hale geliyor. Somfy IntelliTAG, çoklu sensör ve geliştirilmiş algoritma kullanarak titreşim özelliklerini değerlendiriyor. Evinize izinsiz bir giriş yapılmaya çalışıldığı anda, kapı ya da pencere açılmadan önce sireni devreye sokuyor ve akıllı telefonunuza bildirim yolluyor. Üstelik Somfy IntelliTAG, kapının tıklatılması ya da bir topun kapıya çarpması gibi doğal olayları da kapının bir aletle kurcalanmasından ya da zorlanmasından farkı anlıyor. Böylece sık sık yanlış alarmlar yüzünden rahatsız olmanızı engelliyor.

Hem yana ya da üste kayar hem de dairesel açılır kapı ve pencerelerde kullanılabilen Somfy IntelliTAG, yapışkanlı bantla istenilen kapı ya da pencereye kolaylıkla monte ediliyor. Cep telefonlarına kurulumu ise “Somfy Protect” mobil uygulamasından rahatça yapılıyor. İç ve dış mekanda kullanabileceğiniz dedektör; Somfy One, Somfy One+ ya da Somfy Radyo ve Wifi Güçlendirici ürünlerinden herhangi birine bağlanarak, akıllı telefonunuzla ve diğer Somfy Protect aksesuarlarıyla organize olarak çalışabiliyor.


Geri Dön