08 / 05 / 2024

Sompo Japan Sigorta, evin dışında da teminat veriyor!

Sompo Japan Sigorta, evin dışında da teminat veriyor!

Ev sigortaları, evdeki risklere karşı güvence veriyor. Ancak ev dışı risklere karşı teminat veren konut sigortaları da piyasaya sürülüyor



Sigorta şirketleri evde yaşanabilecek beklenmedik kazalar için konut sigortaları kapsamında güvence sağlıyor. Standart konut sigortalarının yeterli olmadığını düşünen Sompo Japan Sigorta, genelde bu sigortalar kapsamının dışında tutulan mp3 çalar, laptop, playstation gibi elektronik eşyaları da voltaj düşmesi sonucu bozulma gibi beklenmedik durumlara karşı ‘Artı Konut Sigortası 'yla teminat altına alıyor. Sompo Japan, ağaç devrilmesi, hırsızlık, hava ve kara araçlarının konuta çarpması gibi ihtimalleri de güvence altına alıyor. Bunların yanı sıra 7 gün 24 saat yardım hizmeti sunan Sompo Japan Sigorta, çilingir, su ve elektrik tesisatı hizmeti, eve doktor, ambulans ve tıbbi ekipman yollanması gibi hizmetleri de müşterinin ayağına getiriyor.

Mağazada kırılan ürün teminat altında

‘Artı Konut Sigortası 'nın teminat kapsamı sadece evde yaşanabilecek olaylarla sınırlı değil. Sigortalının çocuğunun bir mağazada kırdığı ürünler bile sigorta kapsamında. Sigortalının kapkaça uğramasında oluşan zarar da poliçe teminatları kapsamında karşılanıyor. ‘Artı Konut Sigortası ' sel ve hırsızlıkta muafiyetsiz olması özelliğiyle, hasarsızlık indirimiyle, kişinin birden çok evini sigorta ettirmesi durumundaysa ev çokluğu indirimleriyle özel avantajlar sunuyor. Bunun yanı sıra evdeki misafirlerin eşyalarının başına gelen hasarlar, evdeki çalışanın kazayla kırdığı cam sehpa ve elektronik eşyalar, ziynet eşyaları veya açıkta bulunan para veya mücevheratlar, komşuya verilen zararlar da yüksek teminat bedelleriyle teminat altına alınıyor.
Star


Geri Dön