18 / 05 / 2024

Son dakika altın bilezik fiyatları! 5 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Son dakika altın bilezik fiyatları! 5 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

5 Mayıs Cuma günü altın fiyatlarınsa ibreler yeişi göstyeriyor. Altın fiyatları yükselirken, yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatların da araştırıyor. Bu kapsamda ''altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira?''sorularının yanıtlarını araştırıyor. 5 Mayıs 2023 altın



SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI 5 MAYIS 2023! ALTIN FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI

5 Mayıs Cuma günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları haftanın son işlem gününe artışla başladı. Vatandaşlar ''Bugün altın fiyatları ne kadar, Altın fiyatları kaç lira oldu, altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Son dakika altın bilezik fiyatları! 5 Mayıs Cuma altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Gram altın fiyatı şu dakikalarda 1395 TL, çeyrek altın 2306 TL, yarım altın 4627 TL, tam altın 9199 TL, Ata altın 9505 TL, Atabeşli altın 46,915 TL, gremse altın 22,928 TL'den işlem görüyor. 

İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Altın ve dolarda bunu yapmazsanız yatırımınız boşa gidecek!

Atak yapan gümüşün geleceği en yüksek rakam belli oldu! Kuyumcular o tarihte dolup taşacak

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön