28 / 04 / 2024

SON DAKİKA! Araç sahipleri dikkat! Fiyatı yeniden değişiyor! Depoyu doldurmadan hemen bakın!

SON DAKİKA! Araç sahipleri dikkat! Fiyatı yeniden değişiyor! Depoyu doldurmadan hemen bakın!

Benzine zam yapılmış, motorine indirim gelmişti. Yeni haftada motorinin fiyatı yeniden değişiyor. Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde motorine 82 kuruş indirim bekleniyor. İşte indirim öncesi Ankara, İzmir, İstanbul güncel benzin, motorin, LPG fiyatları...



Son dakika haberine göre akaryakıt fiyatları yeniden değişiyor. Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarındaki değişimi takip etmeye yetişemiyor. Brent petrol fiyatları ve döviz kurundaki dalgalanma ile birlikte benzin ve motorin fiyatlarında neredeyse her gün az da olsa değişiklikler yaşanıyor. Son olarak cuma günü gece yarısı 95 kuruşluk indirim yapılan motorin, yeni haftaya da yeni bir indirim haberiyle giriyor. Gece yarısından itibaren geçerli olacak şeklilde motorine 82 kuruşluk bir indirim daha bekleniyor.

MOTORİN VE BENZİNDE SON ZAMLAR VE SON İNDİRİMLER

25 Kasım Cuma gece yarısından itibaren motorin ürünlerinde 95 Kuruş indirim, benzin grubuna ise 55 kuruş zam yapılmıştı. Fiyat değişiklikleri pompaya yansıdı, sürücüler zamma üzüldü, indirime sevindi.

BENZİNE ÜST ÜSTE İNDİRİM GELDİ

23 Kasım Çarşamba gününden itibaren benzin fiyatlarına 1,16 liralık bir indirim daha yapıldı.

19 Kasım 2022 Cumartesi günü benzine 75 kuruşluk bir indirim yapıldı. Benzin fiyatlarına, 17 Kasım Perşembe günü de 77 kuruşluk bir indirim yapılmıştı.

15 Kasım 2022 Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere Motorin (mazot) grubunda 1,56 liralık indirim yapılmıştı.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI, BENZİN, MOTORİN, LPG NE KADAR?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön