29 / 04 / 2024

Son dakika: Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? İşte 3 Temmuz 2023 son depremler!

Son dakika: Az önce deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? İşte 3 Temmuz 2023 son depremler!

3 Temmuz 2023 tarihinde meydana gelen son depremler listesi, birçok kişi tarafından hissedilen depremlerle ilgili bilgilerin hala internet üzerinde araştırılmaya devam edildiğini gösteriyor. Az önce deprem oldu mu? En son deprem ne zaman oldu? İşte ayrıntılar...



Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve çevresinde meydana gelen depremleri düzenli olarak takip ediyor ve en güncel deprem listesini paylaşıyor. 3 Temmuz tarihli güncel liste, son depremlerin konumunu ve büyüklüğünü öğrenmek için kullanılabilir. Bu liste aracılığıyla en son depremlerin yerini ve şiddetini görebilirsiniz.

SONDAKİKA: AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Deprem mi oldu? Son deprem, nerede, kaç şiddetinde? İşte son depremler!AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? DEPREM OLDU? EN SON DEPREM NE ZAMAN OLDU?

Türkiye, bugün ülke genelinde meydana gelen ardı ardına gelen depremlerle sarsıldı. Yerel saatle 3 Temmuz 2023 günü gerçekleşen depremler, halk arasında endişe ve tedirginlik yaratıyor. Depremlerin merkez üssü genellikle Batı Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerinde yer aldı.


Geri Dön