02 / 05 / 2024

Son dakika: Binlerce vatandaş fatura borcundan kurtuluyor !

Son dakika: Binlerce vatandaş fatura borcundan kurtuluyor !

Elektrik ve su faturası borcu olan binlerce vatandaşın borçları tamamen silindi. Peki kimler bu fırsattan yararlanacak ? İşte haberin detayları..



Geçmiş dönem fatura borcu olan binlerce vatandaşa müjde niteliğinde haber duyuruldu. Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, icrada olan 5 bin 198 aboneye ait 7 milyon 828 bin liralık borcunu sildi. Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü 5 bin 198 kişiye ait olan ve icra takibine düşen 7 milyon 828 bin lira civarındaki borcu tasfiye etti. Böylece bir çok vatandaşı icra takibinden kurtarmış oldu.

Son dakika: Binlerce vatandaş fatura borcundan kurtuluyor !

TRHaberin yapmış olduğu habere göre, Fatura borcu olan binlerce vatandaşa müjdeli haber geldi. DİSKİ Genel Müdürlüğü, Resmi Gazetede yayınlanan 7420 sayılı kanun gereği, 15 Ağustos 2022’den önce su abonelerinden kaynaklı 2 bin liranın altındaki alacaklarına yönelik başlattığı icra takipleriyle ilgili çalışmasını nihayete erdirdi. Bu çalışma sonucu borçlu olan binlerce vatandaşların borcu kamu maliyesinden karşılanmış olacak. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön