Ekonomi

Son dakika! Borsa İstanbul’da kritik toplantı!

Borsa İstanbul’da son dönemlerde yaşananların üzerine SPK, borsa yöneticileri ve TSPB temsilcilerinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştiriliyor.Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa Yöneticileri ile Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği Temsilcileri bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştiriyor

Borsa İstanbul’da son dönemde yaşanan gelişmeler nedeniyle İstanbul’da toplantı yapılıyor. Sermaye Piyasası Kurulu ve Borsa Yöneticileri ile Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşlar Birliği Temsilcileri bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştiriyor.

BORSA GÜNÜ SERT DÜŞÜŞLE TAMAMLADI

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 5,26 değer kaybı ile 3.199,54 puandan tamamladı.

BIST 100 endeksi, bir önceki kapanışa göre 177,79 puan azalırken, toplam işlem hacmi 54,2 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Bankacılık endeksi yüzde 9,32 ve holding endeksi yüzde 3,83 değer kaybı yaşadı. Sektör endeksleri arasında tek kazandıran ise yüzde 1,43 ile elektrik, en çok kaybettiren ise bankacılık oldu.

Bu arada, Borsa İstanbul AŞ, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi'nin devreye girmesiyle pay piyasasındaki tüm sıralarda işlemlerin geçici olarak durdurulduğunu açıkladı.

Sürücüler aman dikkat! Yeni uygulama başladı cezası 3 bin TL!

Bakan Dönmez’den çarpıcı Akkuyu açıklaması

İş Bankası’nda deprem! İşlemler durduruldu