Ekonomi

Son dakika ek ödeme kararı! Milyonlarca personeli ilgilendiriyor! Yasal Mevzuat resmen başlatıldı

YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından, ek ödeme konusunda son dakika açıklaması geldi. Milyonları ilgilendiren konuda o personellere de ek ödeme verilecek. Yasal mevzuat resmen başlatıldı. İşte ayrıntılar... Milyonlarca personeli ilgilendiren son dakika haberinde, ek ödemelerin o personellere de verileceği açıklandı

YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından ek ödeme hakkında son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca personeli ilgilendiren son dakika haberinde, ek ödemelerin o personellere de verileceği açıklandı. Kou hakkındaki mevzuat resmen başlatıldı.

Peki son dakika ek ödemenin detayları neler? Hangi personellere ek ödeme verilecek? Ek ödeme alacak meslek grupları hangileri? Kimler ek ödeme alacak? İşte son dakika ek ödeme kararının detayları...

MEVZUAT RESMEN BAŞLATILDI

Ek ödemeler, milyonlarca kişinin yüzünü güldürmeyi başarırken bu sefer de ek ödeme sırası sağlık personellerine geldi.

Sağlık çalışanlarının uzun süredir merakla beklediği ek ödeme ve özlük haklarına ynelik iyileştirmeleri içeren düzenleme sonunda geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Sağlık personelleri ek ödemelerine kavuşacak.

 

YÖK Başkanı Erol Özvar tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre yükseköğretim kurumlarına bağlı faaliyet gösteren kamu hastanelerinde çalışan sağlık personellerine ek ödeme yapılacağının bilgisini paylaştı. İşte tüm detaylar haberimizde...

 

YÖK Başkanı Erol Özvan üniversitelerde görev yapan sağlık personellerine yönelik son dakika alınan önemli kararı kamuoyuna duyurdu.

Alınan kararda, Sağlık Bakanlıgı'nın 12.08.2022 tarihli ve 31921 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Ek Ödeme Yönetmeliği ile sağlık personeline döner sermayeden yapılacak ek ödeme oranlannda iyileştirmeler yapıldığına dair  madde yer almaktadır.

SON DAKİKA EK ÖDEME KARARI

YÖK Başkanı Erol Özvar şu açıklamayı yaptı: ''Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlyla, söz konusu iyileştirmelere matuf olarak yükseköğretim kurumlanna bağlı faaliyet gösteren kamu hastanelerinde çalışan sağlık personelinin herhangi bir hak kaybına uğramaması ve özlük haklarında gerekli iyileştirmelerin yapılması için Yükseköğretim Kurulumuz, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile iş birliği halinde bir yasal mevzuat çalışması başlatmıştır.

Düzenlemenin yapılmasıyla birlikte, güncellenmiş haliyle döner sermaye ek ödemesi uygulamasından, üniversite hastanelerinde çalışan öğretim elemanlarımız da yararlanacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. '' ifadelerine yer verdi.

Sağlık çalışanları dikkat! Sağlık çalışanları ne kadar maaş alıyor? Ek ödeme ve teşvik ödemeleri ne kadar oldu?

Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne zaman yapılacak? Sağlık çalışanlarına ek ödeme ne kadar?