28 / 04 / 2024

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Bu kapsamda Gazi Konut kura sonuçları açıklandı. İşte detaylar...



Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Gazi Konut Projesi çerçevesinde 513 adet 2 oda 1 salon konut, 487 adet ise 3 oda 1 salon konutların başvuruları 10 Mayıs-16 Haziran tarihlerinde tamamladı. 

Güneyşehir 2. etap 1000 konut kura sonuçları ise 30 Eylül Cumartesi günü GBB TV Youtube kanalından canlı olarak tek tek açıklandı.

Kura çekiminin tamamlanmasından sonra vatandaşlar isim listesi sorgulama sürecine başladı. 

Son dakika Gazi Konut kura sonuçları belli oldu. GBB Gazi Konut Projesi kapsamında 1000 konutun satışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Yeni ev almak isteyenler, söz konusu konutlar için 10 Mayıs-16 Haziran 2023 tarihleri arasında başvurularını tamamlamıştı. 

Gazi Konut Projesi kapsamında 1.000 adet konutun hak sahibini olduğu kuradan sonra asil ve yedek isim listesi için araştırmalar hız kazandı. Konut projesine en az bir sene Gaziantep sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlar başvuru yapmıştı. Canlı yayında ve noter huzurunda gerçekleştirilen kura sonrası hak sahibi olan vatandaşlar, sadece kendileri oturmak şartı ile devri üstüne alabilecek. 

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

2023 GAZİ KONUT KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Gazikonut İnşaat Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş. 14 bin Konut Projesi kapsamında toplamda 1.000 adet konutun hak sahibi kura yöntemiyle tespit edildi.

Güneyşehir 2. Etap kuraları 30 Eylül 2023 tarihinde saat 10:00'da Talat Özkarslı Kapalı Spor Salonunda noter huzurunda gerçekleşti.

Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra 2 oda 1 salon tipi konut için 102 adet, 3 oda 1 salon konut için 97 adet yedek hak sahibi belirlendi.

GAZİ KONUT KURA ÇEKİMİ NEREDEN İZLENİR?

Başvuru sahipleri kura çekimini GBB TV Youtube kanalından bu linki "https://www.youtube.com/watch?v=ox1Chv1oyd4" tıklayarak takip edebiliyor.

GAZİ KONUT KURA SONUÇLARI İLE İSİM LİSTESİ BELLİ OLDU MU?

Güneyşehir 2. Etap kura sonuçları asil-yedek isim listesi henüz yayımlanmadı. İsim listesinin Gazi Konut resmi internet adresi üzerinden ilan edilmesi bekleniyor.

Konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

Son Dakika Gazi Konut kura sonuçları açıklandı! Gaziantep Güneyşehir 2. etap isim listesi sorgulama!

BAŞVURU BEDELİ İADE EDİLECEK

Kura süreci hakkında Gazi Konut resmi internet adresi üzerinden detaylar paylaşılmıştı. Yapılan açıklamada; "Kura sonucunda asil ve yedek listede ismi olmayan başvuru sahiplerinin başvuru bedelleri ödeme yaptıkları kartlara 30.10.2023 tarihinden başlanılarak iade edilecektir.

Kura çekilişinde asil hak sahiplerinden sonra 2+1 tipi konut için 102 adet, 3+1 konut için 97 adet yedek hak sahibi belirlenecek, sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinden kalan konutlar için, İdarece ilan edilecek sözleşme imzalama programı çerçevesinde, kura çekiminde belirlenen sıraya göre yedek hak sahiplerine Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatılacaktır." denildi.

Gram altın, çeyrek altın, tam altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları yeni aya nasıl başladı? 1 Ekim altın fiyatları..

Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş'tan destek açıklaması: İhtiyaç sahibi herkesin hesabına tek tek para yatırıldı!

Konuta yatırım azaldı: İkinci elde fiyatlarda yüzde 15'e varan indirimler başladı! 


Geri Dön