Altın & Gümüş

Son dakika! Gümüş aldı başını gidiyor! 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

Gümüşe yatırım yapanlar her daim gümüş fiyatlarının nasıl bir seyirde olduğunu merak ediyor. Gümüş’ten kar elde etmeyi düşünen kişiler, piyasaların bir aşağı bir yukarı hareketlenmesinden dolayı tereddütlü. Gümüş zarar mı ettirecek yoksa kazanç mı? İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi…Açıklanan resmi kayıtlara göre, yatırımcıların merak ettiği ve merakı sebebi ile araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşamakta

Gümüş, hiç kuşkusuz ki altından sonra en güvenli emtia olarak vatandaşlar tarafından düşünülmekte. Açıklanan resmi kayıtlara göre, yatırımcıların merak ettiği ve merakı sebebi ile araştırmış olduğu gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüşler yaşamakta. Yatırımlarını gümüşe yapan vatandaşlar da adeta şoke oldu.

Amerika Merkez Bankası FED'in 75 baz puan artırımı kararı sonrası yapılacak açıklamalarda (Powell) oldukça etkili olacak gibi durmakta. 75 baz puan arıtımı olduğu açıklandı fakat yumuşak güvercin açıklamalar gelir ise tablo dolar için çok iyi olmayacak.

Dünyaca ünlü analistlerin araştırmalar gözler önüne seriyor ki dolar ve euro da satın alımlar azalmış olduğu zaman, altın ve gümüş gibi yatırım araçlarında yükselişler kendini gösteriyor.

Altında yükseliş başladı! Gram altın, çeyrek altın bugün kaç lira? 17 Eylül 2022...

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

Antalya Manavgat’a TOKİ geliyor! 240 vadeyle ev sahibi olun