19 / 05 / 2024

Son dakika! ŞOK Market 1000 ürünün fiyatını sabitledi! Çay, şeker, pirinç, un...

Son dakika! ŞOK Market 1000 ürünün fiyatını sabitledi! Çay, şeker, pirinç, un...

ŞOK Marketler ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarını sabitleyeceğini açıkladı. Peki ŞOK'ta hangi ürünlerin fiyatı sabitlendi? İşte detaylar...



Habertürk'te yer alan detaylara göre, Demirel, Küresel dalgalanmaların da etkisiyle hem üreticiler hem perakendeciler hem de tüketiciler açısından, maliyetlerin ve dolayısıyla fiyatların yükseldiği zorlu bir yılı geride kaldığına dikkat çekerek, " Biz de ŞOK Marketler olarak ülkemizin ekonomisine ve müşterilerimizin bütçesine katkı vermek üzere Ocak ayı boyunca 1000 üründe fiyatlarımızı sabitleme kararı aldık" dedi.

Demirel, her zaman uyguladıkları düşük fiyat politikasını bu defa Ocak ayı boyunca sabitleyerek müşterilerine yönelik hoş bir sürpriz yaptılarını belirtti. Derimelbu durumu "Yani belirlenen 1000 ürünün maliyetleri artsa da fiyatları ay sonuna kadar sabit kalacak" ifadeleriyle açıkladı.

Son dakika! ŞOK Market 1000 ürünün fiyatını sabitledi! Çay, şeker, pirinç, un...

Türkiye genelinde faaliyetlerinin devam ettiğine vurgu yapan Demirel, ""Biz, ŞOK Marketler olarak güvenilir ve kaliteli ürünlerimizi daima en uygun fiyatlarla müşterilerimize ulaştırıyoruz. 81 ile yayılmış olan mağazalarımızda piyasa fiyatlarının altında uyguladığımız fiyat politikamızla, enflasyonun baskılanmasında önemli bir görev üstleniyoruz" dedi.

Dermirel son olara, "Şimdiye kadar "Birlikten Berekete" yaklaşımı ile her zaman ülkemizin, üreticilerimizin ve müşterilerimizin yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Bu kampanya da bunun en güzel örneğidir. Bundan sonra da bundan önce olduğu gibi piyasa fiyatlarının altında, her gün düşük fiyat politikamızla müşterilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz." açıklamasını yaptı.

En fazla geliri ne altın ne euro ne de dolar getirdi! Yüzde 196 ile rekor kırmayı başardı! İşte en çok yükselen hisse

Orta gelirliye konut kampanyasından kimler faydalanacak? İşte orta gelirliye konut hamlesinin detayları...

Doğal gazda ocak ayı listesi kalem kalem hesaplandı! O tarifede indirime gidildi!

Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura tarihi belli oldu!  Ankara  kura çekimi ne zaman yapılacak? 


Geri Dön