30 / 04 / 2024

Sonbaharda evlerin dekorasyonu nasıl olmalı?

Sonbaharda evlerin dekorasyonu nasıl olmalı?

Cosmopolitan dergisi, sonabaharda evinizin dekorasyonunu nasıl değiştirebileceğiniz hakkında ipuçları verdi. Boya-badana işlerinden, koltuk seçimlerine, duvar kağıtlarından mutfak banyo tadilatlarına kadar geniş yelpazede dekorasyon önerileri sunuluyor.



Fuşya rengi sandalye bu yılın trendleri arasında. Köşe kanepe, rahatlığı tercih edenler için uygun Havaların serinlemesiyle birlikte evlerin havası farklılaştı. Cosmopolitan dergisi; sıcak tonlarla evleri nasıl değiştireceğinizin ipuçlarını verdi... 


Sonbaharın gelişiyle yazlıklardan, tatil adreslerinden yerleşik düzene geçiliyor. Soğuklar tam anlamıyla gelmeden önce evinizde planladığınız tadilatları yapmak istiyorsanız, şu önerilere kulak verin: SU BAZLI 


BOYA KULLANIN 


¦ Boya-badana yaptırmayı planlıyorsanız su bazlı, kokusuz boyaları tercih edin. Boya yapılacak evde yaşıyorsanız, bu sizin için büyük rahatlık olacaktır. 


¦ Koltuklarınızın yüzünü değiştirecekseniz, döşemelik firmalarından keşif talep edin. 


¦ Duvar kağıdı kullanmaya cesaret edemiyorsanız, tek bir duvarınızı kaplatabilirsiniz. 


¦ Mutfak-banyo tadilatlarınız için yapı marketlerinin uzman ekiplerinden yardım alabilirsiniz. 

Projelendirmeden uygulamaya kadar size yardımcı olacaklardır. 


DEKORASYON MUTFAKLARIN YENİ GÖZDESİ 


Birçok büyük projeye imza atan Lineadecor mutfak, yurt içi satışlarında olan başarılarını yurt dışı gayrimenkul projelerinde de gösteriyor. Yurt dışında 5 binin üzerinde mutfakta yerini alan Lineadecor; ABD, Azerbaycan ve Ermenistan dahil 11 ülkede satılıyor. 


Sabah'la Günaydın



Geri Dön