06 / 05 / 2024

Sosyal destek ödemelerine kallavi zam müjdesi! Acil bakın!

Sosyal destek ödemelerine kallavi zam müjdesi! Acil bakın!

Pek çok kişinin gündeminden düşmeyen sosyal destek ödemelerine kallavi zam müjdesi geldi. Acilen bu son dakika detaylarına bakın...



Son dönemlerde gündemden düşmeyen sosyal yardım ödemelerinin 2024 yılının Ocak ayında yapılacak olan zamla ne kadar olacağı merak ediliyor.

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 2024 yılının ocak ayında gerçekleşecek zam ile beraber ne kadar olacağı ile ilgili araştırmalar Ekim ayına girmeye bir gün kala da hız kesmeden devam ediyor.

Edirnejethaber'de yer alan habere göre, 2023 yılının Ekim ayında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni yasama dönemine başlaması ile beraber gündemden düşmeyen emekli maaşına için görüşmeler de hızlanmış olacak. 

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre, milyonlarca emeklinin gündeminde yer alan ve gündemden düşmeyen emekli maaş zamlarının dışında memur ve asgari ücretliler de maaşlarla ilgili gelişmeleri arama motorlarında sık sık araştırıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, bu çerçevede, memur maaşının yüzde 50’ye yakın bir oranla artış göstereceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından açıklanmasından hemen sonra, gündemden düşmeyen memur maaş zamlarına göre belirlenen sosyal yardım ödemeleri için de araştırmalar da oldukça hız kazandı.

Sosyal destek ödemelerine kallavi zam müjdesi! Acil bakın!

ZAM HESAPLAMASINDA SON DAKİKA

Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylara göre, 2023 yılının Temmuz ayında enflasyon farkına ek şekilde 8 bin 77 Türk Lirası seyyanen zam memur maaşlarına da eklenmişti. Yine verilen bilgilere göre, memur maaş zamlarının açıklamasından sonra, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş sosyal yardım ödemelerinin memur maaş katsayısına göre yükseldiğini duyurmuştu.

Yine paylaşılan bilgilere göre, 2024 yılının Ocak ayında da memur maaş zamlarına göre destek ödemelerinde bazı artışlar gerçekleştirilecek. 

Ayrıca verilen detaylara göre, gündemden düşmeyen memur maaşlarının yüzde 50'ye yakın oranda yükseleceğini Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından duyurulmasından hemen sonra sosyal yardım ödemeleri için de yüzde 50 oranında zam hesaplamalar yapılıyor. 

Aktarılan bilgiye göre, önümüzdeki aylarda açıklanacak olan ve merakla beklenen enflasyon rakamları ile birlikte, memur maaşları ve sosyal yardım ödemeleri için daha net bir tablo ortaya çıkmış olacak.

Yalova'da 6 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Evini kiralamak isteyenler apartman sakinlerinden izin alacak! Kiralık konutlara yeni düzenleme geliyor!

Gram altın 1.700 liranın altında! Alım fırsatı doğdu! Çeyrek altın, Cumhuriyet altın ne kadar? 30 Eylül altın fiyatları


Geri Dön