29 / 04 / 2024

Soyak Evostar'da fiyatlar 81 bin 500 TL'den başlıyor!

Soyak Evostar'da fiyatlar 81 bin 500 TL'den başlıyor!

Soyak'ın Halkalı'daki yeni yıldızı Evostar!...Bu bir ilandır.7 Ekim 2011Soyak'tan 50. yılında İstanbul'un hızla gelişen merkezlerinden Halkalı'da yeni bir proje Soyak Evostar...



Modern, doğa ile dost bir ortamda konforlu ve huzurlu bir yaşam vaat eden 1000 konutluk Soyak Evostar, Halkalı'nın yükselen yeni yıldızı olacak! Soyak, İstanbul Halkalı'daki projesi Soyak Evostar'dan 81.500 TL'den başlayan fiyatlar ile daire sahibi olma imkanı sunuyor. Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımı yöntemiyle geliştirilen, 1.000 konuttan Soyak Evostar projesinde yüzme havuzları, basketbol alanları, tenis kortları ve sosyal tesisler bulunuyor. Farklı konut tipleri ve uygun fiyat seçenekleriyle, sakinleri için şehrin içinde güvenli ve doğayla iç içe bir yaşam alanı sunan Soyak Evostar projesi, yatırımcılar için de yüksek değer kazandıran bir proje olacak.

İlk Fiyat Avantajıyla Ev Sahibi Olma Fırsatını Kaçırmayın.

Toplam 2 etap ve 1.000 konuttan oluşan, Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alacağı projede ayrıca, bahçeli dubleks evler de Soyak kalitesine güvenenlerin beğenisine sunuluyor. 81.500 ile 266.500 TL arasındaki daire fiyatlarının yanı sıra, bahçeli ve dubleks evlerin fiyatları 196.000 TL ile 299.500 TL arasında değişen Soyak Evostar'ta her bütçeye uyarlanabilecek artan taksit ve ara ödemeli esnek ödeme planları yer alıyor.

Tanıtıma özel fiyat ilk fiyat avantajı ile satışa sunulan projede 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0.99 faiz oranı uygulanıyor.

Soyak Evostar  Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'ne uygun şekilde geliştirilirken; doğaya zarar vermeyen ve tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımından, enerji verimliliği ve sosyal yaşam alanlarına kadar bir çok alanda inceleme, araştırma ve uygulama yapıldı. Yeşilin ve su öğesinin bir arada bulunduğu Soyak Evostar 'da site sakinleri; özel peyzaj tasarımlı bahçeler, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesislerde keyifli bir yaşamın tadını çıkaracak. Projede 24 saat boyunca güvenlik hizmeti olacak. Soyak Evostar, satın alırken sağladığı ödeme avantajlarının yanı sıra, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla, gelecekte de kazanma fırsatı sunacak.  Soyak Evostar projesinden detaylı bilgi almak için tıklayınız.  Ayrıca Soyak Müşteri Hizmetlerinin 444 0 795 (SYK) no'lu telefonuna  ulaşarak da detaylı bilgi alabilirsiniz.
Hürriyet


Geri Dön