03 / 05 / 2024

Soyak Evreka Rezidans 1 ay erken teslim ediliyor!

Soyak Evreka Rezidans 1 ay erken teslim ediliyor!

Soyak'ın İstanbul Kartal'da kent yaşamının yeni trendi olan rezidans konforunun maksimum düzeyde sunduğu, 126 daireden oluşan "Soyak Evreka Rezidans" projesi sahiplerine 1 ay erken teslim edilmeye başlandı



Gayrimenkul sektöründe çağdaş yaşam projeleri geliştiren ve kent yaşamına farklı bir boyut kazandıran Soyak, İstanbul Kartal'a yeni bir yaşam anlayışı getirdiği Soyak Evreka projesinin ardından Soyak Evreka Rezidans projesinin de daire teslimlerine başladı. Yapımına 2007 yılında başlanan ve 2009 yılının Eylül ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanan daireler, yeni sahipleriyle 1 ay erken buluşuyor.
 
Soyak Holding CEO Vekili Emre Çamlıbel, Soyak Evreka Rezidans projesinin erken teslimi ile ilgili olarak, "Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz konut projeleri ile her zaman fark yaratarak müşterilerimizin tercih sebebi olduk. Soyak'a güvenerek Soyak projelerinden konut satın alanlar çağdaş yaşam alanlarına da sahip oldu. Zamanından önce teslim ettiğimiz konutlar ile müşterilerimizin bize olan güvenini bir kat daha artırdık. Satışına başladığımız ilk günden bu yana, büyük ilgi ile karşılanan ve kısa sürede satışı tamamlanan Soyak Evreka Rezidans projemizdeki 126 dairenin anahtarlarını, söz verdiğimiz tarih olan Eylül ayından 1 ay önce yeni sahiplerine teslim ediyoruz.  Kartal bölgesinde modern yaşam alanlarına duyulan ihtiyacı Soyak Evreka Rezidans ile karşılamayı hedefledik" dedi.

www.soyak.com.tr

444 0 795


Geri Dön