29 / 04 / 2024

Soyak Holding CEO'luğuna Emre Çamlıbel atandı

Soyak Holding CEO'luğuna Emre Çamlıbel atandı

Soyak, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde liderliği sağlamak hedefiyle organizasyon yapısını güçlendiriyor



1998 yılından beri Soyak bünyesindeki çeşitli şirketlerde çalışan, 2001- 2008 yılları arasında Soyak Yapı'da Genel Müdürlük görevini yürüten ve aynı zamanda Yönetim Kurulu üyesi olan M. Emre Çamlıbel, bir  yıldır başarıyla yürütmekte olduğu Soyak Holding CEO Vekilliği'nden, Soyak Holding CEO'luğuna atandı.
 
Soyak Holding'in faaliyetlerini sürdürdüğü Gayrimenkul, Enerji, Çimento-Hazır Beton ve Döküm sektörlerinde 14 şirket bulunuyor. Soyak Topluluğu bünyesinde yer alan Gayrimenkul Grubu Başkanlığı görevini de yürütecek olan Çamlıbel; “Soyak Holding, kurumsal yapısını, uluslararası standartlarda yürütmekte olduğu yönetim ilkeleriyle güçlendirmektedir. Profesyonel yönetim anlayışıyla faaliyet göstermekte olduğu bütün sektörlerde liderliği hedefleyen Soyak, iş süreçlerinde mükemmelliğe ulaşmak için, dönemsel değerlendirmelerle, organizasyon yapısını ve yönetim şeklini gözden geçirmektedir.  Uzmanlık, deneyim ve uzak görüşlülük gerektiren üst yönetim fonksiyonlarının, zamanımızın gerektirdiği hızla ve esneklikle yürütülmesi, gerekli değişikliklerin hayata geçirilmesi, orta ve uzun vadede kurumumuza avantaj sağlamaktadır” dedi. 
 
Soyak'ın Gayrimenkul, Enerji, Çimento-Hazır Beton ve Döküm' sektörlerinde dünya standartlarında kalite anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Çamlıbel, sürdürülebilir gelişimin, rekabet üstünlüğü yaratmada  öncelikli olduğunu söyledi. Çamlıbel, Soyak Holding'in yükselen başarı çizgisinde, çalışanların gelişimine verilen önemin rol oynadığını vurgulayarak, çeşitli kademelerde gerçekleştirilen görev değişimlerinin ve esnek yapının Soyak'ı hem kurumsal marka itibarı, hem de ticari rekabette ön sıralara taşıdığını söyledi. 
 
Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olup, yüksek lisansını MIT'de tamamlayan ve halen Boğaziçi Üniversitesi'nde doktora yapan M.Emre Çamlıbel, iş hayatına 1992 yılında STFA'da başladı.  Soyak Holding'de çalışmaya başlamadan önce, ABD'de Proje Müdürlüğü yaptı. Çamlıbel, aynı zamanda GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve ULI İcra Kurulu Üyesidir.

M. Emre Çamlıbel'in, Soyak Holding Üst Yöneticiliğine (CEO) getirildiği duyuruldu

Soyak Holding tarafından yapılan yazılı açıklamada, 1998 yılından beri Soyak bünyesindeki çeşitli şirketlerde çalışan, 2001-2008 yılları arasında Soyak Yapı'da Genel Müdürlük yapan ve yaklaşık bir yıldır Holding CEO Vekilliği görevini yürüten M. Emre Çamlıbel'in Soyak Holding CEO'luğuna atandığı belirtildi.

Çamlıbel'in, gayrimenkul, enerji, çimento-hazır beton ve döküm sektörlerinde 14 şirkete sahip Soyak Topluluğu bünyesinde yer alan Gayrimenkul Grubu Başkanlığı görevini de yürüteceği kaydedildi.

Açıklamaya göre, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü mezunu olan Çamlıbel, yüksek lisansını MIT'de tamamladı.

Halen Boğaziçi Üniversitesi'nde doktora yapan Çamlıbel, iş hayatına 1992 yılında STFA'da başladı. Soyak Holding'de çalışmaya başlamadan önce ABD'de proje müdürlüğü yapan Çamlıbel, halen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu ve Urban Land Institute (ULI) İcra Kurulu üyeliklerini de sürdürüyor.
AA


Geri Dön