03 / 05 / 2024

Soyak Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi Ödüllü oldu

Soyak Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi Ödüllü oldu

Soyak, “Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi”nin birinci yılını, başarılı müşteri memnuniyeti sonuçlarıyla kutladı



Soyak, “Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi”nin birinci yılını, sektörün önde gelen ödülü ve başarılı müşteri memnuniyeti sonuçlarıyla kutladı. Soyak Yapı Müşteri Hizmetleri, sektöre öncülük eden projesiyle, 5. İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı ve Fuarı'nda “En Övgüye Değer Performans Gelişimi” ödülünü kazandı.

Soyak, gayrimenkul sektöründeki 48 yıllık deneyimiyle, iş süreçlerinde ve projelerinde öncü uygulamaları hayata geçiriyor. Soyak, müşteri hizmetleri alanındaki çalışmalarında bilgi çağını yakalayan hızı, ekip çalışmasının sürekli gelişimini hedefliyor. Soyak Müşteri Hizmetleri'nin Nisan 2008 – Nisan 2009 tarihleri arasında uygulamaya aldığı “Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi”, birinci yılında sektörün önde gelen ödülüyle taçlandı. IMI Conferences tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen İstanbul Çağrı Merkezi Konferansı'nda ““En Övgüye Değer Performans Gelişimi” ödülünü kazandı. 

Soyak, kurum kültürünün parçası olarak hedeflediği mükemmelliği, müşteri hizmetleri alanında da en üst seviyede sahipleniyor. “Müşteri Hizmetleri Gelişim Projesi”nin ödülü hakkında konuşan Soyak Yapı Müşteri Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kösoğlu, Soyak Müşteri Hizmetleri ekiplerinin bütün birimleriyle, proje için özveri ve azimle çalıştıklarını belirtti.  Profesyonel danışmanlık alınarak, 1 yıllık bir süreçte tasarlanan projenin, iş modeli, planlama, teknoloji, operasyonel süreçler ve insan kaynakları alanlarında iyileştirmeleri kapsadığını belirten Kösoğlu: “Soyak Yapı olarak müşterilerimize kulak verirken, sürdürülebilir gelişim odaklı çalışmalarımızla  gelişen teknolojiyi takip etmek, sektöre öncülük edecek uygulamalara sahip olmak için projemizi geliştirdik. Ve bu sayede, müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli etkin iletişim ile hizmet vermeyi hedefledik” dedi.

Proje kapsamında, Mart 2009'da gerçekleşen Soyak Evreka projesi daire teslimleri %100 müşteri memnuniyeti ile tamamlandı. Çağrı Merkezi operasyonunda yapılan iyileştirmeler, daire teslimleri sonrasında yapılan anket sonuçlarına yansıdı ve Müşteri Memnuniyeti anket sonuçları da %100 memnuniyet oranı ile gerçekleşti.


Geri Dön