29 / 07 / 2024

Soyak Siesta Evleri İzmir'de 1.067 taksitle 2+1!

Soyak Siesta Evleri İzmir'de 1.067 taksitle 2+1!

Soyak siesta projesinin ilk iki etabında 2+1'ler için peşinatlar 8 bin 590 TL'den, aylık taksitler 1.067 TL'den başlıyor ve her yıl 150 TL artıyor


SENTEZ MEKANİK 10. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI!


Toplam 113 bin 81 metrekare alana inşa edilen Soyak Siesta'nın inşaat alanı ise 224 bin 447 metrekare. Proje,  İzmir  çevre yoluna direkt bağlantı ve alışveriş merkezlerine yakınlık ayrıcalığı ile daire sahiplerinin hayatlarını kolaylaştıracak şekilde planlandı. Soyak Siesta doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamaları, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetik anlayışı ile dikkat çekiyor.

Soyak Siesta'da planlanan ticaret merkezi sayesinde Soyak Siesta sakinleri günlük ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılarken; çocuklar kendileri için tasarlanan oyun alanlarında keyifli zamanlar geçirebilecek.   Projede ayrıca üzme havuzları, kafe alanları, açık ve kapalı otoparklar yer alıyor. Projede toplam 2 bin 250 konut yer alıyor.

1 ve 2. Etap"ta yaşam başlıyor!
İzmir Karşıyaka'da 'az katlı' bina anlayışı ile oluşturulan 2 bin 250 konutluk Soyak Siesta'da 1. ve 2. etap daireleri 2 Ay sonra teslim ediliyor. Soyak Siesta'dan dairenizi yüzde 5 peşinatla alıp, %95 oranında kredi kullanabilirsiniz. Satışlarına Ekim 2008'de başlanan ve yoğun ilgi nedeniyle ilk 4 etabı satışa çıkan Soyak Siesta'dan sadece yüzde 5 peşinat ödeyip,   817 TL'den başlayan taksitlerle, 120 ay vade ile kira öder gibi sahip olabilirsiniz.

Düşük taksitlerle kolay satın alma ve rahat ödeme imkanı Soyak Siesta'da. Üstelik 2 ay sonra, Mart 2011'de yeni sahiplerine teslim edilecek. Ayrıca 72 ay için %0.70 ve 120 ay için %0,75 faiz oranı uygulanan Soyak Siesta'da, konforlu, rahat ve kaliteli bir yaşam tarzına sahip olmak mümkün. Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler ile açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Soyak Siesta, körfez manzarasından maksimum derecede yararlanabilecek şekilde konumlandırıldı.

Fonksiyonel ve modern yaşam ögelerini içinde barındıran Soyak Siesta projesinin ilk iki etabı, Mart 2011 tarihinde sahiplerine teslim edilecek.

Soyak Siesta 3. Etap Mart 2012"de teslim!
1. ve 2. etapları yoğun ilgiyle karşılanan Soyak Siesta Proje'sinin 320 konuttan oluşan 3. etabı da 1+1'den 3+1'e farklı daire seçenekleriyle satışta. Bir yıl önce temeli atılan ve yüksek yaşam kalitesini uygun ödeme imkanlarıyla buluşturan projenin ilk iki etabının yüzde 80'i büyük bir hızla satıldı.

Soyak, İzmir'de yaşam kalitesini yükselten yatırımlarına devam ediyor. Kent yaşamının içinde doğa dostu bir yaşam vadeden Soyak Siesta'da konfor, fonksiyonellik, mimari estetik ve tasarruflu yaşam tarzı sizleri bekliyor. Zengin daire seçenekleriyle modern yaşamı kolaylaştıran çözümler sunan Soyak Siesta 3. etap, kalite ve güven anlayışını uygun ödeme fırsatlarıyla birleştiriyor. 'Az katlı bina' konseptiyle İzmir'i güzelleştiren projenin 3. etabı,   esnek ödeme seçenekleriyle müşterilere sunuluyor. Evler Mart 2012'de yeni sahiplerine teslim edilecek.

Soyak Siesta 4. Etap Kasım 2012 'de teslim!
1+1'den 3+1'e kadar farklı tipte 343 konuttan oluşan projede, farklı yaşam tarzlarına hitap eden, huzurlu ve mutlu bir yaşama zemin hazırlayacak tüm özellikler bulunmaktadır.

Soyak'ın Sürdürülebilir Yaşam anlayışının temsilcisi olan projede, doğal unsurları ön plana taşıyan peyzaj tasarımı, enerji tasarrufu sağlayan teknolojik uygulamalar, konforu ve fonksiyonelliği buluşturan mimari estetik ön plana çıkıyor. Soyak Siesta terasındaki çim alan ise, sakinlerin güneşlenmesi ve sosyal kullanım amaçlı planlandı. Projede planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunarken; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparklar ise yaşam kalitesine destek olan unsurlar olarak yer alıyor. Soyak Siesta, İzmir çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor.

Soyak Siesta'da yeni bir yaşama kavuşmak isteyenler için en uygun ödeme seçenekleri tasarlandı. Projenin 4. etabı 395 TL'den başlayan taksitlerle ve yalnızca yüzde 5 peşinatla müşterilere sunuluyor. Soyak Siesta'nın 4. etabı Kasım 2012 'de yeni sahiplerine teslim edecek.

 

www.soyak.com.tr
[email protected]

444 0 795 (SYK)


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön