25 / 08 / 2024

Soyak Siesta'nın 3. etabı 454 TL taksitle satışta!

Soyak Siesta'nın 3. etabı 454 TL taksitle satışta!

2. etabı da yoğun ilgiyle karşılanan Soyak Siesta Proje'sinin 320 konuttan oluşan 3.etabı 1+1'den 3+1'e farklı daire seçenekleriyle 12 Mart'ta satışa çıkıyor



Soyak, İzmir'de yeni nesil yaşam kalitesini destekleyen yatırımlarına devam ediyor. Kent yaşamına farklı bir soluk getiren Soyak Siesta projesinin 320 konuttan oluşan 3. etabı 12 Mart'ta satışa sunuluyor. Kent yaşamının içinde doğa dostu bir yaşam vadeden projede konfor, fonksiyonellik, mimari estetik ve tasarruflu yaşam tarzı öne çıkıyor.  1+1, 2+1 ve 3+1 tipteki zengin daire seçenekleriyle modern yaşamı kolaylaştıran çözümler sunan Soyak Siesta, kalite ve güven anlayışını uygun ödeme fırsatlarıyla birleştiriyor.   

"Az katlı bina" konseptiyle İzmir'i güzelleştiren projenin 3. etabı, 93.000 TL'den başlayan fiyatlar ve artan taksitli uygun seçeneklerle müşterilere sunuluyor. Yalnızca %5 peşinatla ev sahibi olunabilen Soyak Siesta 3. etapta, 454 TL'den başlayan taksitlerle kolay ödeme imkanı bulunuyor. Sadece 24 ay sonra, Mart 2012'de yeni sahiplerine teslim edilecek olan Soyak Siesta'nın 3. etap konutlarında da peşin ödemede %6 indirim seçeneğinden yararlanmak mümkün. 120 aya varan vade koşulları ve 72 ayda %0.85, 120 ayda %0,95 faiz oranı ile Soyak Siesta keyfi kaçırılmayacak bir fırsat haline geliyor.  

8 Mart'ta düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan Soyak Holding CEO'su Emre Çamlıbel, Soyak'ın sektördeki 49 yıllık birikim ve uzmanlığıyla Türkiye'nin geleceğine katkı sağlayan yatırımlarını sürdüreceğini belirtti.  Faaliyet gösterdikleri tüm sektörlerde sürdürülebilir yaşam yaklaşımıyla üst düzey kaliteyi sunmayı hedeflediklerini vurgulayan Çamlıbel, gayrimenkul alanında da sektöre öncülük yapan başarılı uygulamalara imza atmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını söyledi.  

Çamlıbel; "Kültürel ve coğrafi zenginlikleriyle dünyanın en güzel şehirleri arasında yer alan İzmir'in dokusuna katkı sağlayacak projeleri hayata geçirme hedefiyle yola çıktık.  İzmir'de Soyak Mavişehir'den sonra Soyak Siesta projemizi de kentteki yeni nesil yaşam kalitesini destekleyecek ve farklı ihtiyaçlara fonksiyonel çözüm önerileri geliştirecek şekilde tasarladık. Temelini bir yıl önce attığımız Soyak Siesta projemizin ikinci etabına gösterilen yoğun ilgi bizim için en büyük motivasyon kaynağı. "

"Soyak Siesta, çağdaş yaşamın bütün özelliklerini bir araya topluyor.  Fonksiyonelliği ve mimari estetiği buluşturan modern yaşam alanları; doğa dostu uygulamalarla geleceğe katkı sağlayan tasarruflu bir yaşam tarzına sahip olan projede, sağlıklı ve mutlu bir yaşam için tüm detaylar düşünüldü. Soyak Siesta sakinleri, ısınma, aydınlatma, temizlik vb. ödemeleri kapsayan uygun aidatlar sayesinde gelecekte de kazanmaya devam edecekler." dedi.

Çamlıbel, temeli tam 1 yıl önce yine 8 Mart'ta atılan projenin, 3. etap tanıtım toplantısının da aynı tarihte yapılmasının tesadüf olmadığını belirterek, tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Çamlıbel, araştırma verilerine göre; konut seçiminde, mimari estetik, doğa dostu uygulamalar, fonksiyonellik gibi yaşam kalitesini doğrudan etkileyen kriterler konusunda; kadınların erkeklere göre daha fazla hassasiyet gösterdiklerini söyledi.       

Soyak İzmirlilerin yaşamına keyif katıyor   

İkinci etap satışlarının yüzde 80'i tamamlanan Soyak Siesta, Akdeniz mimari kültürünün keyfini, yaşamı kolaylaştıran modern unsurlarla birleştiriyor. Kullanımında verimliliği öne çıkaracak, fonksiyonel  yaşam alanları sunan Soyak Siesta'nın tasarımında toprak, çim, su gibi genel peyzajın vurgulanması amacıyla "beyaz" konseptinden yararlanıldı. Sakinlerinin İzmir'in eşsiz manzarasından yararlanabilmelerine olanak verecek şekilde tasarlanan proje, şehirden uzaklaşmadan doğayla içiçe yaşamayı mümkün kılıyor.  

Sürdürülebilir yaşamı  destekleyen çevre dostu tasarım ve mimari ile planlanan Soyak Siesta'nın, enerji verimliliği ve tasarruf sağlayan uygulamaları ile ısınma, aydınlatma masrafları konusunda da avantaj sağlaması hedefleniyor.  

Sosyal olanaklar açısından da zengin olan projede, planlanan ticaret merkezi sakinlere günlük ihtiyaçlarını karşılama imkanı sunarken; spor alanları, yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, sosyal tesisler, açık ve kapalı otoparklar ise yaşam kalitesine destek olan unsurlar olarak yer alıyor. Soyak Siesta,  İzmir  çevre yoluna direkt bağlantı, metro ve alışveriş merkezlerine yakınlığı ile de daire sahiplerinin yaşamlarını kolaylaştırıyor. 

www.soyak.com.tr
[email protected]

444 0 795 (SYK)


Geri Dön