28 / 04 / 2024

Soyak Yenişehir Konutları'nda 'yaza merhaba' partisi!

Soyak Yenişehir Konutları'nda 'yaza merhaba' partisi!

Soyak, İstanbul Ümraniyede gerçekleştirdiği Şelale Evlerinde düzenlediği bir şenlikle yaza merhaba dedi. Şenlikte Ezginin Günlüğü, Öykü-Timuçin, Bora Öztoprak ve Kaanın gibi isimler sevilen şarkılarını seslendirdi



Gayrimenkul sektöründe 50. yılını kutlayan Soyak, İstanbul Ümraniyede gerçekleştirdiği Şelale Evlerinde düzenlediği bir şenlikle yaza merhaba dedi. Şenlikte Ezginin Günlüğü, Öykü-Timuçin, Bora Öztoprak ve Kaanın gibi isimler sevilen şarkılarını seslendirdi.

İstanbul Ümraniyede Soyak Yenişehir projesi kapsamındaki 1000 konutluk Şelale Evleri, 18-19 Haziran tarihlerinde düzenlenen şenlikte İstanbula bu yıl zor gelen yazın ilk şenliğini yaşadı. Sakinlerine evden uzaklaşmadan tatil ve spor yapma olanağı sunan Şelale Evlerinin bahçesinde gerçekleşen Yaza Merhaba Şenliği, 18 Haziranda Öykü&Timuçin ile Ezginin Günlüğünü, 19 Haziranda ise Salsa Grubu aCuba ile Bora Öztoprak ve Kaanı ağırladı.

Yenişehir projesine katılan misafirlere Halkalıdaki Park Aparts projesini de tanıtan Soyak, ayda 624 lira taksitle ev sahibi olma imkanına sahip olduğunu vurguladı. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 gibi farklı daire tipleri, bahçeli ve dubleks kent evi seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden Soyak Park Aparts projesi rdrframe1 Nisan 2013'te sahiplerine teslim edilecekrdrframe1  .rdrframe1  rdrframe1  Projedeki fiyatlar ise 84 bin 500 lira ile 333 bin lira arasında değişiyor. 

Soyakın Halkalıda farklı bir yaşamın kapılarını açan projesi Soyak Park Apartsda, doğaya zarar vermeyen, tasarruf sağlayan malzemelerin kullanımına ve enerji verimliliğine özen gösterildi. Soyak Park Apartsta özel peyzaj tasarımlı bahçeler, suni göl, yüzme havuzları, basketbol ve tenis sahaları ile sosyal tesisler, İstanbul gibi büyük bir kentte sağlıklı bir mekan oluşumu için Soyak Yapı tarafından geliştirilerek satışa sunuldu. Az katlı bina yaklaşımında planlanan ve Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliğine uygun şekilde geliştirilen Soyak Park Aparts; sakinlerine, yaşam başladığında aidatlardaki tasarrufla gelecekte de kazanma sözü veriyor.

 


Geri Dön