04 / 05 / 2024

Soyakın Halkalı'daki yeni projesine 15 bin talep!

Soyakın Halkalı'daki yeni projesine 15 bin talep!

Soyak’ın İstanbul Halkalı’daki 2000 konutluk yeni projesi için satışa çıkmadan geçtiğimiz cuma günü 10 bin olan talep, hafta sonunda 15 bine yükseldi



İstanbul’a 3 yıl aradan sonra tekrar Halkalı projesi ile dönüş yapan Soyak’ın Ekim’de satışa çıkacak projesi için internet sitesi trafiği yaklaşık 5 kat artış gösterdi. Çağrı merkezini arayan kişi sayısı 3 kat arttı. Ön taleplerin yaklaşık yüzde 30’u SMS, yüzde 30’u e-bulten, yüzde 30’u da internet sitesi üzerinden gelen taleplerden oluştu. 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak Halkalı projesinde yüzde 5 peşinatla 120 aya varan vade seçenekleri bulunuyor.

Soyak Holding CEO’su M. Emre Çamlıbel, proje henüz satışa çıkmadan Soyak’a gelen yoğun öntalepten memnuniyet duyduklarını belirtti. Çamlıbel, gayrimenkul sektöründe yenilikçi yaklaşımıyla çağdaş yaşam alanları yaratan Soyak’ın, 49 yıllık köklü geçmişiyle tüketicilerin güvendiği ve tercih ettiği marka olduğunu söyledi. Çamlıbel, “Soyak imza attığı başarılı projelerde en üst kaliteyi en uygun fiyatlarla sunarak her zaman müşterisinin yanında yer alıyor. Soyak’ın sahip olduğu teknoloji altyapısı ve uzmanlık, müşteri hizmetleri alanındaki uygulamalarla müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor. Bu yüzden uluslararası tanınmışlık belgesine de sahip olan markamıza duyulan güveni pekiştirmek adına biz de yine dünyaca ünlü MIT Gayrimenkul Bölümü’nün ülkemizdeki tek ve ilk ortağı olduk. Tüm geliştirme faaliyetlerimizi uluslararası bilgi transferi ile gerçekleştirirken, sektörümüzün de bilgi kalitesini artırmaya destek olacağız.” dedi.
Henüz satışa çıkmamış olan Halkalı projesine gelen yoğun öntalebin aynı zamanda Türkiye’deki konut ihtiyacına işaret ettiğini belirten Çamlıbel, “Her yıl 600 bine yakın yeni konut ihtiyacının olduğu ülkemizde, satınalınabilir konut üretiminin hızlanabilmesi için özel sektöre verilecek teşvikler önem taşıyor. Bu da, bu kapsamda oluşturulacak uzun soluklu bir konut politikasıyla mümkün olacaktır” dedi.

İstanbul’da son olarak Kartal’daki 812 konutluk Soyak Evreka ve 126 konutluk Soyak Evreka Residence’i satışa çıkaran Soyak, hızlı satışların ardından İzmir’e yoğunlaşmıştı.  İzmir  Karşıyaka’da 1600 konutluk Soyak Mavişehir projesinin ardından, yine Karşıyaka’daki Soyak Siesta projesiyle 2.250 konutun inşaatına başlayan Soyak’ın satışları hızla devam ediyor. 6 etaptan oluşan projenin dördüncü etabı da yoğun ilgi nedeniyle bu yıl içinde öne alınarak satışa çıktı.
Hürriyet


Geri Dön