03 / 05 / 2024

Speedy, Türkiye'deki 24'üncü noktasını İzmir'de hizmete açtı!

Speedy, Türkiye'deki 24'üncü noktasını İzmir'de hizmete açtı!

Speedy Türkiye Genel Müdürü Teoman Silek, Nisan'da İzmir açılışını kokteyl ile kutlayacaklarını, araç sahiplerini çeşitli sürprizlerin de bekleyeceğini bildirdi. Silek, ilerleyen dönemlerde İzmir'de iki servis daha açmayı hedeflediklerini vurguladı.




Avrupa'nın hızlı servis alanında lider markası Speedy, Türkiye'de 24'üncü noktasını İzmir'de hizmete açtı. Açılışa özel birbirinden cazip kampanyalar düzenleyen Speedy, İzmirli araç sahiplerine lastik alımlarında, ikinci lastikte yüzde 50, işçilikte yüzde 20 indirim ve periyodik bakımda 169 TL tek fiyat kampanyasıyla araç sahiplerinden yoğun ilgi görüyor. Ayrıca Speedy, araç sahiplerine, paspas, cam suyu, 50 noktada detaylı check up hizmetini de hediye ediyor.


Sürprizler var

Speedy Türkiye Genel Müdürü Teoman Silek, Nisan'da  İzmir  açılışını kokteyl ile kutlayacaklarını, araç sahiplerini çeşitli sürprizlerin de bekleyeceğini bildirdi. Silek, ilerleyen dönemlerde İzmir'de iki servis daha açmayı hedeflediklerini vurguladı. Türkiye'de 18 ilde 24 servis merkeziyle hizmet verdiklerini sözlerine ekleyen Silek, "Yıl sonuna kadar 50 servis noktasına ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. Speedy'nin İzmir'deki servis yatırımcısı Üçler Otomotiv'in sahiplerinden Vedat Adıgüzel de, "Motor ve mekanik onarımlarda 15 yılı aşkın süredir uzman kadroyla hizmet veriyoruz" dedi.


Yeni Asır


Geri Dön